Çernobil 2. Turda!

Play Off 1. Tur maçında Börü ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi ve maçı Çernobil takımı 5 3 lük skorla kazanarak adını 2. tura yazdırdı.
Maçtan Notlar;
Maçın ilk yarısı 0 0 lık eşitlikle tamamlanırken 2. yarıda goller peş peşe geldi.
Börü takımı tarihinde ilk defa play off heyecanı yaşamasına karşın oldukça iyi bir performans sergiledi ve oldukça soğukkanlı oynadılar, son bölümler dışında maçtan hiç kopmadılar ve maça hep ortak oldular.
İlk yarıda kontrollü ataklarla gol arayan Börü özellikle Muhammed le 2 net pozisyondan sonuç alamadı ki bunları değerlendirseler skor çok daha farklı olabilirdi.
Yine 2. yarıda skor 2 2 iken Emre nin kaçırdığı pozisyon da kırılma anı olurken bu pozisyonları çok aradılar.
Genel anlamda iyi mücadele eden ekip tecrübesizliklerine rağmen üst düzey bir performans sergilediler, Muhammed 2 golüyle takımın en skorer oyuncusu oldu, Doğan etkili şut ayağını bugün kullanamadı diyebiliriz.
Çernobil tecrübesiyle maçı kazandı ve yenik duruma düşmesine rağmen maçtan hiç kopmadı. Zaman zaman takım içi tartışmalar olup kopukluklar olsa da Furkan takımını ayağa kaldırdı ve attığı 2 golle takımını ayakta tuttu.
Bugün Çernobil adına yine bireysel performanslar ön plana çıkarken Furkan sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen 2 golüyle takımını maça ortak etti, galibiyette büyük rol oynadı. Naim sonradan açılıp attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim oldu.
Servet kurtarışlarıyla yine takımını ayakta tutarken Ömer Faruk yavaş yavaş form tutmaya başladı be kayarak kestiği toplarla en az kaleci Servet kadar kurtarış yaptı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı : Naim
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Naim
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Doğan