Çepni’ye Soğuk Duş!

Gecenin ilk maçında Çepni Sk ligin yeni ekibi Genç Timsahlar takımını ağırladı. Maçın genelinde Çepni Sk takımı atak bir futbol oynasa da sahaya iyi yayılamadılar ve kimin hangi pozisyonda oynadığı belli değil gibiydi. Son vuruşlardaki şanssızlık ve rakip kalecinin de etkili performansı skor üretmelerine engel olurken kalelerinde verdikleri neredeyse her pozisyonda gol yemeleri bir diğer büyük şanssızlıklarıydı ve devreye 3 0 lık skorla mağlup girdiler. 2. yarıda da aynı görüntü devam edince skor 6 0 a geldi ve sahadan hiç de hesapta olmayan bir skorla mağlup ayrılıp zirve yolunda büyük yara aldılar.
Çepni Sk takımı orta alanda oyunu Ramazan’la iyi kursa da sahaya iyi yayılamadılar, kim stoper oynadı kim forvetti belli değildi, çok dağınık bir görüntü sergilediler. Rakip kaleye de yeteri kadar şut çekemeyen ekip çok da fazla pozisyon bulamazken savunmada da bu dağınık görüntü kontradan yedikleri gollere sebep oldu ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Genç Timsahlar takımı ise takım halinde iyi savunma yaparak rakibe çok da geçit vermedi, kontra toplarla rakip kalede etkili olup her iki devreye sığdırdıkları 3 er golle lige 6 0 gibi farklı bir skorla başlayıp 4 puanı ceplerine koydular. Kazım ve Süleyman ikilisinin attıkları 3 er gol galibiyette büyük rol oynarken her iki oyuncu da 2. ve 3. bölgede çok etkiliydiler. Kaptan Rıdvan da orta alanda iyi mücadele ederken zaman zaman savunmasına yardımcı oldu, Savunma üçlüsü yerlerini terketmezken kalede görev yapan İbrahim kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi, ilk maçını gol yemeden tamamladı.
Maçın Adamı: Süleyman
Maçın Gümüş Adamı: Kazım
Maçın Kalecisi: İbrahim
Maçın Defansı: Mikail
Maçın Ortasahası: Kazım
Maçın Forveti: Süleyman
Maçın Golü: Süleyman
Maçın Centilmeni: İbrahim