Çepni Zirveye Ortak Oldu!

Gecenin ilk maçında Çepni Sk ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça her iki taraf da istekli bir oyunla başlasa da ilk yarıda golleri bulan taraf Çepni Sk takımı oldu ve bir ara skor 4 1 e kadar geldi. İlk yarı Çepni Sk takımının 4 2 lil üstünlüğü ile tamamlansa da 2. yarıda golleri bulan Kayadibi Gençlik takımı skora denge getirmesini bildi. Son bölümleri büyük çekişmeye sahne olan maçta Çepni Sk Onur’un 44. dakikada attığı golle öne geçmeyi başardı ve bu golle maçı 5 4 kazandı.
Çepni Sk takımı genel anlamda iyi bir maç çıkarırken sadece 2. yarının başlarında maça motive olamamasının karşılığını peş peşe 2 gol yiyerek ödedi ki ki 2. yarıya büyük bir skor avantajıyla başlamıştı. Bu avantajı koruyamayan ekip skora denge geldikten sonra oldukça zorlansa da maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi. Takım halinde yine iyi mücadele eden ekip Onur’un 3 golüyle yıldızlaştığı maçta 3 puanı ceplerine koyarken zirveyle puan farkını kapattı ve averajla 2. sıradaki yerini korudu. Onur golleri atıp takımı sırtlayan isim olsa da Cihat yaptığı kurtarışlarla yine takımını ipten aldı, özellikle son dakikada çıkardığı topla galibiyette büyük rol oynadı.
Kayadibi Gençlik takımı ise aldıkları mağlubiyete rağmen oynadıkları oyunla beğeni topladılar ve kadroya bir oyuncu kazandırdıklarını da düşündüğümüzle geceyi kayıpla kapatmadılar diye düşünüyorum. Yenik duruma düşmelerine rağmen farkı kapatıp skora denge getiren ekip net pozisyonlardan sonuç alamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı fakat istekli oyun beğeni topladı. Yenilen son gol çok şanssız bir goldü ve anlaşamamazlık mağlubiyeti getiren gole sebep oldu, bunun dışında takım olarak oldukça iyi bir performans sergilediler ki son dakikalarda rakip kalecinin çıkardığı kritik toplar olmasa sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi. Takıma yeni katılan İbrahim orta alandaki mücadelesiyle takıma ciddi katkı sağlarken mücadelesiyle beğeni topladı. Güray yine kalesinde etkili kurtarışlar yaparken mağlubiyete engel olamadı, Enes ise attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusuydu.
Maçın Adamı: Onur
Maçın Gümüş Adamı: Cihat
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Emir
Maçın Forveti: Onur
Maçın Golü: Onur
Maçın Centilmeni: Mustafa