Çepni Rövanşı Vermedi, Hayata Döndü!

Cuma Gecesi günün maçında Emek City ile Çepni Sk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son dakika golleriyle Çepni Sk oldu ve derin bir nefes alarak önemli bir galibiyete imza attı.
Kazanma Faktörleri:
Çepni Sk maçın hemen başında Ramazan’ın sakatlanıp performansını sahaya tam yansıtamamasıyla aradıkları pozisyonları bulamadılar ve aslında alınan galibiyete rağmen oynadıkları oyunla çok da tat vermediler fakat puana ihtiyaçları olan bir dönemde bu galibiyet ilaç gibi geldi diyebiliriz. Galibiyette en büyük etken kesinlikle sakat sakat oynamasına rağmen Ramazan’ın üstün performansıydı ki başarılı oyuncu ilk golü attı, 2 asist yaptı, son golün de hazırlanmasında rol oynadı. Bunun dışında Burak’ın kalesinde etkili performansı da galibiyette önemli rol oynarken takım halinde rakibin etkili atakları karşısında iyi savunma yaptılar, bu da maça tutmalarını sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Emek City takımı ise Brother’s maçında istedikleri oyunu oynayamasalar da maçtan galibiyetle ayrılmıştı, bugün ise tam tersi oldu ve belki de lig kariyerlerindeki en çok pozisyonu buldukları maçı oynasalar da bitiricilik anlamında çok şanssızlardı ve bu da maçı kaybetmelerine sebep oldu. Kalelerinde çok da pozisyon vermemelerine rağmen kalelerinde gördükleri pozisyonlarda goller yiyen ekip hücumda ise defalarca gole yaklaşmalarına ve karşı karşıya, boş kaleye olmak üzere çoğu pozisyondan sonuç alamadılar, bu da mağlubiyetteki en büyük etkendi. Bunun dışında maç boyunca iyi bir futbol sergileyen ekip şanssız bir mağlubiyet aldı.
Öne Çıkan İsimler:
Tabi ki geceye damgasını vuran Ramazan en ön plana çıkan isim olurken, çoğu pozisyonda istediklerini yapamasa da Leroy attığı 3 golle galibiyette o da aslan payına sahip olan isimdi. Mehmetcan ise birçok atağı kesen isim olarak ön plana çıktı.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Leroy
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Ramazan
Maçın Forveti: Leroy
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Olcay