Çepni Puanı Son Dakika’da Mehmetcan’ın Frikiği İle Kaptı!

Cesse halısaha liginde gecenin sonucu merakla beklenen maçında Kontraatak ile Çepni takımları karşı karşıya geldi.Her ani nefes kesen maç sürprizleri de beraberinde getirdi.İlk yarının ilk bölümünde Çepni ekibinin baskısını gorduk.Nevzat,Emir ve geriden destek veren Mehmetcan’ın baskin oyunuyla oyunu kontrolu altına alan Çepni henüz maçın 2. Dakikasinda Defanstan gelen Abdullah’ın harika kafa golüyle öne geçti.Golü bulmanın verdiği özgüvenle rakip kaleye daha çok baskı kurmak isteyen Çepni ekibi defansında bu bölümde boşluklar verdi.Ortasahasinda Sedat’ın eksikliğini bu maçta oldukça hisseden Kontraatak takımı,bu gece ismi gibi bir futbol ortaya koyacağının sinyallerini maçın başında verdi.Rakibini geride karşılayan ekip,eksikliklerini birbirlerini tanımalarının verdiği artılarla kapatmaya calisti.Orta alanda takımın etkili ismi Kadir ve Eren’le rakip kaleye hücum eden ekip arka arkaya bulduğu 2 golle bir anda öne gecti.İlk yarının ikinci bölümü de yine Çepni ekibinin kontrolünde gecti.Nevzat,Emir ve Mehmetcan ile rakip kaleye yüklenen ekip,kaleci Oğuzhan ve direkleri geçemedi.Defansta Ahmet belki de kariyerindeki en etkili oyunlarından birini oynadi.Rakip forvetlere son vuruş şansı tanımayan deneyimli futbolcu,hücuma verdiği destekle bu gecenin yıldızlarından biriydi.
İkinci yarının ilk bölümü de yine karşılıklı ataklarla geçti.skor olarak geride olan Çepni ekibi gol bulmak için rakip kaleye iyice yüklendi.Bu dakikalarda defansta sadece Abdullah kaldı.O da Ahmet gibi takımının defansının bel kemiğiydi.havadan rakibine sans tanımayan etkili futbolcu,birçok ikiye bir pozisyonda rakip forvetlere sans tanımadı.
İkinci yarının ikinci bölümünde gecenin çalışkan ismi Doğukan ile bir gol bulan Kontraatak takımı skoru lehine çevirdi.bu dakikadan sonra ortasahaların iyice kaybolduğu maç seyrine doyulmaz bir hal aldı.top bir o kalede bir bu kaledeydi.Boylesi bir maçta bu kadar az gol olması,defansların ve kalecilerin başarısından başka birşey değildi sanırım.Herkes maç bu skorla bitecek derken son dakikada kazanılan serbest vuruşta Mehmetcan harika bir sut çıkartarak topu doksan diye tabir ettiğimiz yersen ağlara gönderdi ve bu mükemmel futbol gecesi 3-3 luk eşitlikle tamamlandı.İki ekibi de sahada sergilediği harika oyun ve centilmenlik için ayrıca kutlamak istiyorum.
Çepni
Kaleci Cihat kalesinde birçok pozisyonda basariliydi.Genc kalecinin oyun kurmada sıkıntıları olduğunu ve bu konuda kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Defansta Mustafa Abdullah ve Mehmetcan rakibe önde basarak kalelerine yaklaşmalarına izin vermedi.İlerleyen dakikalarda Mehmetcan’ın ileriye çıkmasıyla 2 stoperle oynayan ekipte özellikle Abdullah sergilediği kusursuz futbolla alkışı hak etti.
Ortasahada Nevzat ve Emir,yaptıkları verkaçlarla rakip kaleye hızlı hücumlar gerceklestirdiler.Aşırı efor sarfeden ikiliye ilerleyen dakikalarda Mehmetcan destek vermek zorunda kaldı.
Forvette Onur bu gece sanssizdi.Geceyi 1 asistle tamamlayan futbolcu gol bulamadı
Kontraatak
Kaleci Oğuzhan kalesinde yine guven verdi.Bircok pozisyonda kalesini gole kapatan deneyimli kaleci takımının yenik duruma düşmesini engelledi.
Defansta Ahmet,Abdullah ve Burak rakibin teknik ayaklarını durdurmakta oldukça basariliydi.Ayrica Ahmet sürpriz çıkışlarıyla rakip kalede tehlikeler de oluşturdu.
Ortasahada Eren ve Kadir yine güzel bir futbol ortaya koydu.Rakibin hızlı adamlarına karşı güzel paslaşmalarla ve tek top oynayarak çıkış arayan futbolcular yine takımları adına güzel işler yaptı.
Forvette Doğukan rakip defans arasında kendini fazla sıkıştırdı.kanatlara kaçarak top almaya çalışan süratli futbolcu emeğinin karşılığını aldı ve geceyi bir gol ve bir asistle tamamladı.
Maçın Adamı:Mehmetcan
Maçın gümüş adamı:Abdullah(Çepni)
Maçın Kalecisi: Oğuzhan
Maçın Defansı:Abdullah(Çepni)-Ahmet
Maçın Ortasahası:Nevzat
Maçın Forveti: Doğukan
Maçın Centilmeni:Emir

 

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.