Çepni Galibiyetle Döndü!

Günün 2.maçında Burselona ile Çepni takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlarken ilk golü bulan taraf Burselona takımıydı. Skoru koruyamayan ekip Çepni ile karşılıklı goller bularak ilk yarıyı 2-2 eşitlik ile bitirdiler. 2.yarı oyundan düşen Burselona takımı kalesinde art arda ataklar gördü. Çepni takımı bu ataklarda goller bulunca maçı 6-3 Çepni takımı kazandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine oranla daha baskılı başlayan ekip öne Ayhan ile öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarı 2-2 eşitlik ile bitti. 2.yarı oyundan düşen Burselona art arda goller yiyerek 3 fark ile geriye düşse de Ayhan bir kez daha sahneye çıkıp takımını umutlandırsa da maçı 6-3 kaybetmekten kurtulamayan Burselona takımında kalede Bayram görev aldı. Refleksleri iyi olan kaleci Bayramın yediği goller savunmasının hatasıydı. Savunma da golü attıktan sonra rehavete kapılan Burselona takımı savunma da çok fazla açıklar verdi. Tolga bir önceki maçlardaki performansını sahaya yansıtamayınca Burselona takımı savunmada tökezledi. İleri de bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışan ekipte Ayhan takımı adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Hem savunma da hem de hücum da takımını ayakta tutmaya çalışan Ayhan’ın takım arkadaşları Ayhan’a ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Ömer de takımının oyununu yönlendirmeye çalışsa da çok fazla pas hatası yaptı. Forvette görev alan Onur girdiği gol pozisyonlarını iyi değerlendiremeyince çok fazla pozisyon kaçırdı. Öne geçen ekip kazanabileceği maçı elleri ile rakibe hediye ettiler bundan sonraki maçlarında öne geçtikten sonra rehavete kapılmamaları gerek eğer ligde üst sıraları düşünüyorsa Burselona takımı galibiyet serisine ihtiyaçları var.
Kazanma Faktörler
Maça rakibine göre savunma ağırlıklı başlayan ekip kalelerinde golü gördükten sonra iyi bir reaksiyon göstererek hemen karşılık verdiler ve ilk yarıyı 2-2 eşitlik ile kapatmayı başardılar. 2.yarıya daha etkili başlayan Çepni takımı art arda goller bularak öne geçip farkı açtı. Son dakikalarda rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı 6-3 kazanmasını bildi. Kalede Burak oyunu geriden kurmakta zaman zaman zorlansa da kurtarışları ile takımına hayat verdi. Savunma da zaman zaman kopukluk yaşasalar da genel olarak iyi bir performans sergilediler. Savunma da Japon yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin hızlı ataklarını kesti. İleri de ilk dakikalarda oyuna alışamayan Çepni takımı sonra ki dakikalarda tek paslar ile hücum varyasyonları denedi. Emir takımın maestrosu gibiydi. Atakları şekillendiren Emir takım arkadaşlarını çok iyi bir şekilde yönlendirdi. İleri uçta görev alan Onur ise bitiriciliği ile takımını öne geçirirken, Çepni takımı takım olarak geriye düştükten sonra oyundan kopmayarak maça tutundular ve güzel bir galibiyet aldılar.
Maçın Adamı:Onur
Maçın Gümüş Adamı:Emir
Maçın Kalecisi:Burak
Maçın Defansı:Japon
Maçın Ortasahası:Emir
Maçın Forveti:Onur
Maçın Golü:Onur
Maçın Centilmeni:Ayhan