Cemal Epe Spor Galibiyetle Başladı!

Günün ilk maçında ligin yeni takımlarından Cemal Epe Spor ile Brothers Spor takımları karşı karşıya geldi. oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta 8-5’lik skor ile Cemal Epe Spor takımı galibiyet ile sahadan ayrılan takım oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip daha 6.dakikada farkı 2’ye çıkarmayı başardı. bu gollerden sonra rehavete kapılan ekip ilk yarıda bir çok gol pozisyonunu harcayınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlansa da 2.yarı ağırlığını koyan ekip net bir skor ile galibiyete uzandı. Mustafa kalede görev alan isimdi. oldukça kritik müdahaleler de bulunan isim maç boyunca kalesinden savunmasını direktifleri ile yönlendirerek arkadaşlarına yardımcı oldu. Savunmanın bel kemiği olan Erol takımının en çok efor sarf eden oyuncusu idi sahada basmadık yer bırakmayan isim takım arkadaşlarından bu performansı nedeniyle alkış aldı. ileride oyunu yöneten ve takımını bir maestro gibi yönlendiren isim İbrahim attığı 2 gol ile de skora etki etmesiyle dikkat çekti. ileri uçta görev alan Tanju tam bir forvet görüntüsündeydi. Son vuruşlarda ki başarısı ile parmak ısırtan İbrahim attığı 3 gol ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Maç boyunca oyuna hakim olan ekip iyi bir oyun ile galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Kalelerinde art arda goller yiyerek maça başlayan Ekip bu gollerin etkisi üzerilerinden hızlıca atıp oyuna ortak oldu ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başarsalar da 2.yarı kopuk bir oyun sergileyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Talha görev aldı. Zorunluluktan dolayı kaleye geçen Talha bir çok gol pozisyonunda başarılı olsa da karşı karşıya kaldı pozisyonlarda etkisizdi. Savunmada görev alan Ekici takımının en önemli oyuncularından biriydi. Maç boyunca kritik müdahaleler de bulunan isim sahada en olumlu oyunu sahaya yansıtan isimlerden olsa da mağlubiyete engel olamadı. Alican takımı adına en büyük hayal kırıklıklarından biriydi, maç boyunca yaptığı basit pas hataları ile takımının hücuma çıkarken engelleyen isim ayağında çok fazla top tutması ile de takımını yavaşlattı. Takımının yenilmemesi için en fazla uğraşan oyunculardan olan Emre takımı adına her şeyini ortaya koydu. Attığı goller ile takımını maçın içinde tutan isim takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Tanju
Maçın Gümüş Adamı:Tayfun
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Defansı:Erol
Maçın Ortasahası:İbrahim
Maçın Forveti: Tanju
Maçın Golü:Tanju
Maçın Centilmeni:Tayfun