Çekiçspor’un Pastahane Keyfi!

Günün ilk maçında ligin yeni takımlarından Çekişspor ile Ardınç Pastaneleri takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarında iki takımda birbirini tartarken Ardınç takımının faul beklediği bir pozisyonda hakemin oyuna devam etmesi ile Çekiçspor öne geçti. Öne geçtikten sonra çok rahat bir oyun ortaya koyan Çekiçspor maçı 10-0 gibi farklı bir skor ile maçı kazandı.
Kaybetme Faktörleri
Oyuna oldukça motive ve istekli başlayan Ardınç Pastaneleri takımı rakibi biraz küçümser bir görüntü çizince kalelerinde art Arda goller gördü ve sahadan farklı mağlup ayrıldılar. Kalede görev alan Abdurrahman ilk dakikalarda başarılı bir görüntü çizse de rakip takımın art arda kalesine hücum etmesi sonucunda yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunması çok kötü olan takım hatalı girişleri ile rakibe çok fazla açık alan verirken hücumda ise şişirme toplar ile takımının oyun kuramamalarına sebep oldular. İleride görev alan isimler maç boyunca istedikleri toplar ile buluşamasalar da zaman zaman güzel toplar ile buluştular fakat bu toplarda da sonuca gidemediler. Takımın ve sahanın en agresif oyuncusu olan Seçkin zaman zaman yaptığı çıkışlar ile takımını oyundan düşürdü ve bu takımının oyununu olumsuz etkiledi. Bunların hepsini topladığımızda gol atamadan maçı tamamlayan Ardınç Pastaneleri farklı mağlubiyeti engelleyemeyerek 10-0 gibi farklı bir skor ile mağlup oldular.
Kazanma Faktörleri
Maça dengeli ve rakibi tartarak başlayan Çekiçspor kontra atak ile 1-0 öne geçtikten sonra maçın hakimiydi ve oyunu istediği gibi yönlendirdi. 2.yarı rakibin oyundan düşmesi ile Barcelona gibi tek paslar ile rakip kaleye giden ekip attıkları şık goller ile farka koştular . Kalede Yahya görev aldı. Kalesini gole kapayan Yahya yaptığı kritik kurtarışlar ile rakibin oyundan düşmesine sebep oldu. 2.yarı kalesinde rahat olan isim güzel bir maç çıkardı. Savunma olarak çok iyi olan ekip takım halinde savunma yaparak rakibin bütün pas kanallarını kapatarak rakibi kitledi ve bu rakibin oyundan düşmesine, sinirlenmesine ve hatalı paslar ile kötü vuruşlar yapmasına sebep oldu. İleride görev alan Tugay takımının en golcü ismiydi. Attığı goller ile farkı açan isim oyun görüşü ve attığı paslar ile dikkat çekti. Takımın ve sahanın en efektif ismi ise İbrahim’di takımın en genç ismi olan İbrahim rakibe yaptığı baskı ile rakiplerini yıldırır iken ileride de attığı şık çalımlar ve attığı goller ile parmak ısırtan ismin bitiriciliği de fevkaledeydi. Takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyan Çekiçspor oyun disiplininden maç boyunca kopmadılar ve kalelerinde gol görmeyerek farklı skor ile galip gelmesini bildiler.
Maçın Adamı:İbrahim
Maçın Gümüş Adamı:Tugay
Maçın Kalecisi:Yahya
Maçın Defansı:Serkan
Maçın Orta sahası: İbrahim
Maçın Forveti: Tugay
Maçın Golü:Serkan
Maçın Centilmeni:İbrahim