Çekiçspor Taraftarıyla Güzel!

Gecenin 2. Maçında Malikhane Fc ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken son bölümleri büyük heyecan içinde geçen maçta kazanan 6 5 lik skorla Çekiçspor oldu ve play off lar öncesi önemli bir galibiyete imza attılar.
Kazanma Faktörleri:
Çekiçspor maça iyi başlarken ilk bölümlerde skor üretmekte zorlansa da taraftarının da desteğiyle skor avantajını ellerine aldılar ve maç boyunca bu avantajı iyi kullandılar diyebiliriz. Galibiyette en büyük etken taraftarının takımını ateşlemesi olurken bu destek sonucu hücum hattı da motive olup rakip kalede baskılarını arttırınca goller ard arda geldi. Son bölümlerde skorun rehavetine kapılan ekip vites düşürünce kalesinde pozisyonlar vermeye başlasa da skoru korumasını bildi ve 4 puanı cebine koydu. Genel anlamda iyi hücum yapan ekip rakip kaleye kalabalık gittiği için zaman zaman kontra toplardan zor anlar yaşasalar da genel olarak oyun kontrolü ellerindeydi diyebiliriz. Takımın golcüsü İsmail golleriyle yine geceye damgasını vuran isim olurken attığı 4 golle takımını sırtladı, Tugay başarılı oyununu jeneriklik bir golle süslerken Numan da orta alanda oyunu iyi kurup 1 de gole imza attı.
Kaybetme Faktörleri:
Malikhane Fc takımı hücum hattında etkili olamazken daha çok savunma futbolu oynadılar ve kontra toplarla gol aradılar. Zeminin ıslak olması sebebiyle savunma arkasına atılan topların hızlanması sebebiyle istedikleri pozisyonları bulamayan ekip maça golle başlayan taraf olsalar da devamını getiremediler ve farklı bir skorla geriye düştüler. 2. Yarıda rakip kalede etkili olmaya başlayan ekip farkı 1 e kadar indirse de beraberlik golünü bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrılıp play off öncesi stresli bir bölgede kaldılar. Verilen 2 haftalık ara futbollarına da olumsuz yansırken motivasyon eksikliği ve form düşüklüğü göze çarpan unsurlardı. Yaşar attığı 2 golle takımın skorer oyuncusu olurken Akif orta alanda oyunu iyi kurdu, 1 de gole imza attı.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: Numan
Maçın Defansı: Ebubekir
Maçın Ortasahası: Numan
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü: Tugay
Maçın Centilmeni: Yaşar