Çekiçspor Seriyi 4 Maça Çıkardı!

Gecenin 2. maçında Özkürtün Gençlik ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Çekiçspor skoru üstünlüğünü ilk yarıdan eline alırken devresini 4 1 önde tamamladığı maçtan 10 4 lük skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Kötü gidişe dur deyip yükselişe geçen ekip üst üste 4. galibiyetini alırken özellikle orta alandaki üstünlüğü ile oyunun kontrolünü son dönemlerde elinde tutuyorlar ve skor üretmekte zorlanmıyorlar. Bu akşam da maça iyi başlayıp son düdüğe kadar iyi bir performans sergileyen ekip son bölümde skorun da verdiği rahatlıkla oyunu gevşetince kalelerinde goller görseler de maçtan farklı skorla galip ayrıldılar. Savunma hattını da toparlayan ekip diri görüntüsü ile rakibe çok da pozisyon vermezken takım olarak en çok öne çıkan özellik gole dönük oyuncularının fazla olması ki bu akşam da galibiyette 5 farklı oyununun golleri göze çarptı. İsmail formda görüntüsünü bu maçta da sürdürürken geceyi 3 golle tamamladı, orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süsleyen Numan dışında yine İbrahim ve Tugay da 2 şer gole imza attılar.
Kaybetme Faktörleri:
Özkürtün Gençlik sezona hızlı bir giriş yapıp son haftalarda kaybettiği maçlar göze çarpsa da kaybettiği ve berabere kaldığı rakiplerin üst sıra takımları olduğu göz önüne alındığında kaybedilen puanlar play off döneminde tecrübe olarak geri dönebilir diye düşünüyorum, zira performanslarıyla play off lara kalma ihtimalleri zaten yüksek fakat takımda eksik bir şeyler var ve play off ta başarı istiyorlarsa bunları Ocak ayına kadar çözmeleri gerekiyor. Çok koşup iyi mücadele etmelerine rağmen rakip kaleye şut çekmeyen ekip skor üretmekte bu akşam da zorlandı ve maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Orta alanda da çabuk çözülmeleri rakibe çok pozisyon vermelerine sebep olurken takıma takviye şart görünüyor. Birol ve Serdar 2 şer golle takımın gollerine imza atan isimler olurken çok da net pozisyonlardan sonuç alamadılar.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: Numan
Maçın Kalecisi: Yahya
Maçın Defansı: Tugay
Maçın Ortasahası: Numan
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü: Numan
Maçın Centilmeni: Dursun