Çekiçspor Çok Farklı!

Gecenin 3. maçında Diriliş Fk ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken maça çok hızlı başlayan Çekiçspor sahadan 11 5 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp kritik bir galibiyete imza attı.
Kazanma Faktörleri:
Sahaya genç ve dinamik bir kadro ile çıkan ekip maça çok istekli ve iştahlı başlayınca peş peşe goller buldular ve ilk yarıdan rakiplerine havlu attırdılar. 2. yarıda vites düşürüp rakip kalede çok da baskılı olmasalar da istedikleri puanları farklı skorla alarak hem moral buldular hem de yükselişlerini sürdürdüler. Özellikle ilk yarıdaki kurtarışlarıyla rakibe geçit vermeyen kaleci Yahya performansıyla takımının direncini arttırırken İsmail yine takımın en etkili silahlarındandı, attığı 4 golün yanı sıra arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla takımın hücum gücüne ciddi katkı sağladı, Numan da 4 golüyle takımın diğer en skorer oyuncusu oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Diriliş takımı sahaya iyi bir kadro çıksa da eksiklik yine forvetti ve böylesine önemli maçlarda gol ayaklarınız eksik olursa skor üretmekte zorlanıyorsunuz, Diriliş Fk da bunu yaşadı. Çağatay’ın yokluğu takımın hücum hattını olumsuz etkilerken daha ilk yarıdan farklı skorla geriye düşmelerine rağmen maçı hiç bırakmayıp maç boyunca iyi mücadele ettiler, fakat 3. bölgede istedikleri vuruşları yapamadılar, şans da yanlarında değildi, 2 3 topları direkte patladı. Sedat ileri uçta çok gayretli olmasına rağmen bu oyuncuya ayak uyduracak bir hücum silahı olmayınca skor üretmekte yine zorlanan ekip kalede de Yusuf’un gününde olmaması sebebiyle yedikleri basit gollerle maça tutunamadılar. Alınan farklı mağlubiyete rağmen mücadele gelecek adına umut verirken play off ların artık yavaş yavaş yaklaştığı bu dönemde takım iyice otursa da hücum anlamında eksiklikler yaşamamaları gerekiyor diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: Numan
Maçın Kalecisi: Yahya
Maçın Defansı: Alper
Maçın Ortasahası: Numan
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü: Numan
Maçın Centilmeni: Mesut