Çekiç Kalesi Geçilmez!

Gecenin 2. maçında Çekiçspor ile Myrlea City takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Çekiçspor maçı ilk yarıdan almasını bildi ve sahadan 8 1 lik skorla galip ayrılıp tekrar çıkışa geçti.
Kazanma Faktörleri:
Bugün alınan farklı skor özellikle böyle iyi bir takıma karşı olunca gelecek adına büyük umut verdi ve taraftarları da mutlu etti. İleri 3 lüyü genç ve koşan isimlerden kurup savunmayı tecrübeli isimlerden kurunca, kaleci Yahya’nın da olağanüstü performansıyla galibiyet çok kolay geldi derin bir nefes aldılar diyebiliriz. İbrahim Numan İsmail üçlüsü ileri uçta çok çalışkan bir görüntü sergilerken rakip savunmaya iyi baskı uyguladılar ve goller de buna paralel geldi. İbrahim Usta attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken kaleci Yahya Kariyer maçlarından birini sergiledi ve etkili kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Kaybetme Faktörleri:
Myrlea City takımı aslında bireysel anlamda takımda yıldız isimleri barındırsa da oturan bir sistemleri olmadıkları için sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. İlk yarıda orta alanda yaptıkları top kayıpları kalelerinde gol olarak sonuçlanınca maça ilk yarıdan havlu atan ekip 2. yarıda net pozisyonlar bulsalar da skor üretme konusunda çok şanssızdılar. Özellikle Enes’in yokluğunu ciddi anlamda hisseden ekipte forvet eksikliği mağlubiyetin en büyük etkeni olurken savunmada yapılan basit top kayıpları da kalelerinde çok gol görmelerine sebep oldu. Kaleci Ozan’ın harika performansı bile açılan farkı engelleyemezken Mustafa ve Semih orta alanda çok istekli olsalar da ileri uçta forvet eksikliği olunca bu istekli oyunu tamamlayan bir isim olamadı.
Maçın Adamı : İbrahim Usta
Maçın Gümüş Adamı : İsmail
Maçın Kalecisi : Yahya
Maçın Defansı : İbrahim K.
Maçın Orta Sahası : İbrahim Usta
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Golü : İsmail
Maçın Centilmeni : Semih