Çekiç Adım Adım Zirveye!

Günün ilk maçında Fource United ile Çekiçspor takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikaları oldukça çekişmeli geçen maçta Çekiçspor kilidi açan golü bulunca Fource takımı oyundan düştü ve Çekiçspor 10-2 gibi farklı bir skor ile galip gelmesini bildi.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Çekiçspor dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. Kilidi Tugay ile açan ekip ilk yarıyı 6-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı baskısına devam eden Çekiçspor maçı rahat bir şekilde kazanmasını bildi. Kalede Yahya muhteşem kurtarışlara imza atarken 2.yarı takımı farklı bir skor ile önde olmasına rağmen oyundan çıkmayarak takım arkadaşlarından alkış aldı. Savunmanın yıldızlarından olan Serkan çok iyi mücadele ederken bunun yanında maç boyunca takım arkadaşlarına savunmada neler yapmaları gerektiğini söyleyerek onları yönlendirdi. Orta saha da görev alan Tugay maçın yıldızıydı. Takımı adına her şeyini ortaya koyan Tugay takımını bir maestro gibi yönetti. Attığı goller ve yaptığı asistler ile takımına galibiyeti getiren isimdi. İleri uçta görev alan İbrahim giydiği Ronaldo formasının hakkını her maç veriyor. Hızlanması çok iyi olan İbrahim yaptığı zarif hareketleri ile izleyenleri mest etti. Takım olarak çok iyi bir görüntü çizen Çekiçspor taraftarları ile kolay bir galibiyet aldı.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine göre daha iyi başlayan ekip öne geçebileceği pozisyonlarda Yahya’ya takıldı. Kalelerinde art arda goller görerek oyundan kopan Fource United takımı farklı mağlubiyete engel olamadı. Ali kalede güzel kurtarışlara imza atsa da çoğu pozisyonda yetersizdi. Savunmada çok ağır kalan Kamik ve Halil 2’lisi rakiplerine çok kolay geçildi. Halil rakibine erken girmesi ile arkasında çok fazla açık vermesi takımını zora soktu. İleride çoğalamayınca ekipte en çok efor sarf eden isim ise Mehmetti takımı adına herşeyi yapan ve takım arkadaşlarını motive etmeye çalışan Mehmet takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Tugay
Maçın Gümüş Adamı:İbrahim Usta
Maçın Kalecisi:Yahya
Maçın Defansı:Serkan
Maçın Ortasahası:Tugay
Maçın Forveti: İbrahim Usta
Maçın Golü:İbrahim Usta
Maçın Centilmeni:Tugay