Çalı Egemen Spor Tesislerinde İlk Kazanan Palermo!

Egemen Spor Tesislerinde sezonun ilk maçında ev sahibi Egemen Spor ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken karla kaplı zeminde büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 10-8 lik skorla Palermo oldu ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı maça iyi başlasa da ilerleyen dakikalarda top kontrolünde oldukça zorlandığı için skor olarak geriye düştü. Buna rağmen vites arttıran ekip buldukları gollerle öne geçtiler ve sahadan galibiyetle aldılar. Skora yönelik oyuncularının fazla olması alınan galibiyette en büyük etken olurken Adem, Tanju, Hüseyin gibi golcü isimlere Yasin’in de asistleri eklenince skor üretmekte zorlanmadılar. Genelde savunma anlamında sıkıntı yaşamayan ekip çok gol kaçırırken bu zeminde verilebilecek en iyi mücadeleyi verdiler diyebiliriz. Adem attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olurken Tanju 2 golle skora katkı sağladı. Eren başarılı kurtarışlara imza atarken Yasin birbirinden güzel asistleriyle maçın gizli kahramanlarındandı.
Kaybetme Faktörleri:
Egemen Spor sezonun ilk maçında sahadan mağlubiyetle ayrılsa da rakibi olduğu gibi kendilerini de karla kaplı zemin oldukça olumsuz etkiledi ve istedikleri golleri bulamadılar. Buna rağmen İlk yarının sonlarına doğru oyunu toparlayan ekip maça ortak olmayı başardı. 2. yarıda da başa baş giden oyunda takım halinde hücum etmeye başlayan ekip goller bulsa da attığının fazlasını kalesinde görünce sahadan mağlubiyetle ayrıldılar fakat gelecek adına iyi işler yapabileceklerinin sinyallerini verdiler. Takımda uyum sorunu olsa da yine de iyi mücadele eden Egemen Spor’un en büyük handikabı yenilen şanssız gollerdi ve kalecinin zeminin azizliğine uğramasıyla kalesinde görülen goller maçın ellerinden kayıp gitmesine sebep oldu. Savunmanın ortasından iyi kuran Selçuk genel anlamda iyi bir maç çıkarırken Uğur savunmadan etkili bindirmeler yaptı, forvette görev yapan Serkan ise golcü vuruşlarıyla 4 gole birden imza atıp gecenin en başarılı isimlerinden oldu.
Maçın Adamı: Adem
Maçın Gümüş Adamı: Serkan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Yasin
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Adem
Maçın Golü: Yasin
Maçın Centilmeni: Uğur