Çağatay Diriliş’i Sırtladı!

Günün 2.maçında Brothers takımı ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Rakibine göre oldukça genç olan Brothers takımı maça hızlı başlasa da ilerleyen dakikalarda maça ağırlığını koyan Diriliş takımı maçı 7-5 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Rakiplerinin genç ve diri olmalarına rağmen maç boyunca geri adım atmayan Diriliş takımı ilk dakikada Alican ile öne geçmeyi başardı ve maçın bitiş düdüğüne kadar koruyan ekip maçı tecrübeleri ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Hikmet çoğu pozisyonda takımını ipten alan isimdi yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının önde olmasını sağlayan Hikmet sahanın yıldızlarındandı. Savunma kurgusu çok iyi olan ekip birbirlerinin açıklarını çok iyi kapattı. Savunmada en çok dikkat çeken isim ise İlter idi. Korkusuzca yaptığı kritik müdahaleler ile rakiplerinin çoğu hücumunu çok iyi kesen İlter sahanın en çok koşan isimlerindendi. İleride Alican ve Çağatay ikilisinin uyumları ve paslaşmaları çok iyiydi. Alican daha çok oyunu yönlendirirken Çağatay ise daha çok bitirici konumda idi. Tekniği ve şutları ile dikkat çeken Çağatay attığı 4 gol ile maçın en skorer ismiydi. Takım olarak belirli bir oyun planı olan ekibin planı bu maçta tıkır tıkır işledi güzel bir galibiyet elde ettiler.
Kaybetme Faktörleri
Rakiplerine göre tecrübesiz olan ekip il dakikalarda şok bir gol ile geriye düşünce maç boyunca rakiplerini hep arkadan takip ettiler. Bir türlü aradıkları golleri bulamayan ekip güzel oyunlarını sahaya yansıtamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ömer zaman zaman güzel kurtarışlara imza atsa da çoğu pozisyonda yetersizdi. Savunma olarak birbirlerinden kopuk olan ekipte Talha savunmada hep tek kaldı. Eto ve Eren savunmada görev alsa da çoğu pozisyonda ileride kalarak savunmalarını zor durumda bıraktılar. İleride belirli bir oyun kurgusu olmayan ekip gol yollarında bireysel yeteneklere bel bağlayınca gol bulmakta zorlandılar. İleri uçta bugün şapkadan tavşan çıkaran bir isim çıkmayınca yenilgi Brothers takımı için kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Çağatay
Maçın Gümüş Adamı:İlter
Maçın Kalecisi:Hikmet
Maçın Defansı:İlter
Maçın Ortasahası:Alican
Maçın Forveti: Çağatay
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Centilmeni:Ömer