Büyük Finalde Doruk Sağlık Fırsat Tepti!

Cesse Halıaha Ligi Bursa Finallerinde grubun ilk maçında Doruk Sağlık ile Kuva-yi Milliye takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı düşük tempoda geçen maçta devre 1 1 lik eşitlikle sona erdi. 2. yarıya hızlı başlayan taraf Doruk Sağlık takımı olurken peş peşe buldukları gollerle skoru 4 1 e getirmeyi başardı. Son bölümde skorun da verdiği rahatlıkla vites düşüren Doruk Sağlık rakibin etkili ataklarına dur diyemedi ve sahadan 4 4 lük eşitlikle ayrıldı ve son dakikalarda yenilen gollerle galibiyeti kaçırıp büyük şok yaşadılar.
Doruk Sağlık takımı maça aslında istediği gibi başlayamasa da aradığı golü erken buldu ve İbrahim’le öne geçmeyi başardı. İlk yarıda çok net fırsatları değerlendiremeyen ekip 2 3 tane %100 lük denecek pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı 1 1 lik eşitlikle tamamlandı. 2. yarıya hızlı başlayıp 4 1 i bulsalar da yine çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar ve büyük fırsat teptiler. Son bölümlerde orta sahada oyundan düşen ekip rakibin etkili ataklarına dur diyemeyince 5 dakikada yedikleri 3 golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldılar ve işi son maça bıraktılar. Oğuzhan maçı 2 golle tamamlarken günün şanssız isimlerindendi, net pozisyonlardan sonuç alamasa da istekli bir oyun sergiledi. Kadir orta alanda çok etkili bir oyun oynarken son vuruşlarda çok şanssız bir maç geçirse de jeneriklik bir gole imza attı, savunmanın arkasına çok iyi toplar attı, Uğur maç boyunca çok efor sarfederken İbrahim de orta alanda iyi mücadele etti, Levent takımının attığı son golde başrol oynarken mücadelesiyle büyük alkış aldı.
Kuva-yi Milliye takımı ilk yarıda daha çok geriye yaslanık bir oyun oynarken kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar, ilk golü yiyene kadar çok da baskılı bir oyun oynamayan ekip 1-0 yenik duruma düştükten sonra rakip kalede gol aramaya başladılar fakat özellikle orta alanda çok etkili değillerdi, savunmada da rakibin etkili oyunu karşısında zor anlar yaşadılar. 2. yarıda rakibin pas oyunu karşısında gardı düşen ekip peş peşe yedikleri gollerle bir anda 4 1 yenik duruma düştüler. Lig tecrübesi artık yeteri kadar oturan ekip orta alana Mustafa ve Necati takviyesi yaparak oyunu çevirmesini bildi ve müthiş bir geri dönüş yapıp maçtan 4 4 lük eşitlikle ayrılmasını bildiler. Maçı çevirmelerinde kesinlikle bu iki oyuncu değişikliği büyük rol oynarken Mustafa orta alana büyük dinamizm kattı, Necati ise topu rakip kaleye çok iyi taşıyıp Gökhan’a çok iyi toplar hazırladı, maçı kısa sürede oynamasına rağmen 2 gol 1 asistle tamamladı. Emre orta alanda rakibin baskılı oyununa karşı istediklerini sahaya yansıtamazken Gökhan ilk yarıda istediği topları alamadı fakat 2. yarıda golcülüğünü yine gösterip attığı gollerle takımını ipten aldı, ilk yarıdaki golü de tam bir golcü golü idi.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Centilmeni: Kadir
Maçın Golü: Kadir