Büyük Finalde Atmosfer Medya Avantaj Sağladı!

Cesse Halisahaligi Büyük finalde karşı karşıya gelen Atmosfer Medya Cska Filistin takımlarının maçı oldukça hareketli başladı. İlk bölümlerde buldukları peş peşe gollerle skor üstünlüğünü eline alan Atmosfer Medya takımı devreyi 3 2 önde tamamlarken 2. yarıda bulduğu gollerle maçtan 5 2 lik skorla galip ayrılıp Bursa Şampiyonluğu için çok büyük bir avantaj elde etti.
Atmosfer Medya takımı ilk maçtan aldığı galibiyetle 2. maçta alacağı olası bir beraberlikte bile Bursa Şampiyonu olacak olurken maç boyunca iyi bir performans sergileyip hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Savunmada iyi kapanan ekip hücum hattında Tayfun Mustafa Ercan üçlüsünün mükemmel uyumuyla rakip kalede etkili olup önemli bir galibiyet aldılar, attıklarının fazlasını da kaçırdılar. Hem teknik hem de fizik kapasitelerinin yüksek olduğu bir hücum hattına sahip olan ekip adeta sahada eserken çok da zorlanmadan bir galibiyet aldılar ve son maç öncesi büyük bir avantaj elde ettiler. Tayfun attığı 3 golle geceye damgasını vururken Ercan 2 golü ve mücadelesi ile takımın en iyilerindendi. Savunma hattı adeta rakibe göz açtırmazken kalelerinde çok da fazla pozisyon vermediler ve play off larda rakip kalelere gol olup yağan Filistin takımından sadece 2 gol yediler.
Cska Filistin takımı ise zorunlu oyuncu değişikliklerinden dolayı oyun yapısında değişiklik olurken bunun bedelini farklı mağlubiyetle ödediler ve Bursa Şampiyonluğu ihtimalini mucizelere bıraktılar. Orta alanda Gökhan ve Forvette Mustafa’nın yokluğunu hisseden ekip savunmada da yorgun bir görüntü sergilerken 2. yarıda iyice çözüldüler ve maça tutunamadılar. Orta alanda rakibe baskı uygulayamayan ekip bu bölgede rakibin topla oynamasına izin verince geri üçlü oldukça zorlandı ve çok pozisyon verdiler. Final maçlarında rakibe göz açtırmayan savunma hattı bu maç çok pozisyon yerken oldukça zorlandılar. İleri uçta da gol bulma adına çok da üretken olamayan ekip maça ortak olamadı ve haklı bir yenilgi aldılar. Savunmada en çok Hasan ayakta dururken özellikle 2. yarıda farkın daha da açılmasını önleyen isim oldu.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Ercan
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı: Volkan
Maçın Ortasahası: Ercan
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Zafer
Maçın Centilmeni: Sami

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.