Burselona Son Nefeste

Günün son maçında Süvariler ile Burselona takımları karşı karşıya geldi. Burselona takımı maça oldukça hızlı bir giriş yaparken 6.dakikada Ayhan ile öne geçmeyi başardı. Süvariler takımı geliştirdiği cılız ataklarda golü bulamazken 15.dakikada Burselona takımı 3-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra rehavete kapılan Burselona takımı savunmada çok fazla açıklar verdi. Süvariler takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek ard arda 2 gol buldu ve ilk yarıyı Burselona takımı 3-2 önde tamamladı. 2.yarıya beraberlik için bastıran Süvariler takımı golcüsü Selim ile beraberliği sağladı. Öne geçmek için bastıran Süvariler takımı birden oyundan düştü. Burselona takımı beraberlikten sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek tekrar öne geçti. İlerleyen dakikalarda karşılıklı goller olsa da maçı Burselona takımı 6-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri 

Maça oldukça iyi bir giriş yapan Burselona takımı Kaptanı  ile öne geçip farka gitse de ilk yarıyı sadece 1 fark ile önde tamamlayabildi. 2.yarının başında kalelerinde golü görüp beraberlik olsa da hemen toparlanıp öne geçmeyi başaran ekip zor da olsa maçı 6-4 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Bayram maç boyunca kalesinde bir çok golü engellese de yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk yarının sonunda ve 2.yarının başında dağılan ekip maçın genelinde iyi bir görüntü çizdi. Ramazan savunmasını 1 dakika olsun terk etmezken bir çok pozisyonda kritik müdahalelerde bulundu. İleride çok rahat oyun kuran Burselona takımında Sadrettin bitiriciliği ve hızı ile oyunu taşırken attığı 3 gol ile yıldızlaştı. Takım kaptanı Ayhan ise maç boyunca takımını taşırken oyun görüşü ile fark yarattı. Atakların hepsinde parmağı olan Ayhan attığı goller ile galibiyetin baş mimarlarındandı. Maçta bir ara oyundan düşen Burselona takımı tecrübesi ile maçı kazanmasını bildi.

 

Kaybetme Faktörleri 

Maça bir türlü adepte olamayan Süvariler takımı 15.dakikada 3-0 geriye düşünce birden toparlandılar ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlamayı başaran ekip 2.yarının başında skoru eşitlemeyi başarsa da bir türlü öne geçemeyince tekrar oyundan düştüler ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Sinan Y. refleksleri ile dikkat çekse de yediği bir kaç golde çok büyük hataları vardı. Savunmada elinden geleni yapan ekipte savunmada görev alan isimler bir türlü uyum yakalayamayınca savunmada çok fazla açık verdiler. Kemal rakipleri karşısında çok kolay geçilirken, Sedat ise çok fazla pas hatası yaptı. İleride tek bir oyuncunun eline bakan ekipte ileri uçta görev alan Batuhan rakip savunmanın arasında kaybolurken takımını ayakta tutmaya çalışan Selim ise tek başına beraberliği sağlarken attığı 4 gol ile yıldızlaştı fakat takım arkadaşlarının kendisine ayak uyduramaması nedeniyle yenilgi kaçınılmaz oldu.

 

Maçın Adamı:Ayhan

Maçın Gümüş Adamı:Selim 

Maçın Golü:Selim 

Maçın Kalecisi:Bayram

Maçın Defansı:Ramazan

Maçın Ortasahası:Sadrettin 

Maçın Forveti:Ayhan 

Maçın Centilmeni:Ayhan