Bursalona’nın Play-Of Aşkı

Günün son maçında Bursalona ile Sadıçlar takımları karşı karşıya gelirken Bursalona takımı ilk yarı öne geçmeyi başarırken ilk yarı bir çok gol pozisyonunu hoyratça harcayınca Sadıçlar ilk yarının son dakikalarında buldukları goller ile ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamayı başarsa da, 2.yarının başında skor tekrar eşitlendi. İlerleyen dakikalarda Sadıçlar tekrar öne geçmeyi başarsa da son düdük çaldığın da maçı 6–3 Bursalona takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip ilk yarı öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı beraberliği yakaladıktan sonra bir kez daha geriye düşseler de galibiyete ulaşmayı başaran ekipte kalede görev alan Bayram maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını Play-Of potasına sokmayı başardı. Savunmada zaman zaman dağınık bir görüntü çizen Bursalona takımında Olcay savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Olcay kritik müdahelelerde bulundu. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Muhammed takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve attığı klas paslar ile göz doldurdu. Maçın yıldızı olan Ayhan ise attığı goller ile fark yaratırken bitiriciliği ve ince bilekleri ile klasını konuşturdu. Maçta 2 kez geriye düşen Bursalona takımı oyun disiplininden kopmayarak maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan ekip kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarının başında skor tekrar eşitlense de bir kez daha öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Fatih bir çok güzel kurtarışa imza atarken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla açık veren Sadıçlar takımında Yusuf maç boyunca savunmasını terk etmezken kritik müdahelelerde bulundu. İleride oldukça efektif olan Sadıçlarda Ramazan açılış golüne imza atarken maçın genelinde çok fazla top kaybı yaptı. Takımının dinamosu olan Emre ise sahada basılmadık yer bırakmazken hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf edince oyundan düştü. Maçta bir çok kez öne geçmeyi başaran Sadıçlar kırılma  anlarında golü bulamayınca oyundan düştüler ve yenildiler.

Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Muhammed
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Savunması:Olcay
Maçın Orta sahası:Muhammed
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Selim