Bursalona’nın Ayhan’ı Var

Günün son maçında Bursalona takımı ile Kocakoruspor takımları karşı karşıya geldi. Maça Bursalona takımı daha iyi bir başlangıç yaparken 7.dakikada kaptan Ayhan Bursalona’yı öne geçirmeyi başarırken Kocakoruspor ise ilk yarı geliştirdiği cılız ataklar ile golü bulamadı. İlk yarının son anlarında 1 gol daha bulan Bursalona ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında Cihangir farkı 1’e indirirken kalan dakikalar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Kocakoruspor bir türlü beraberlik golünü bulamazken Kaptan Ayhan maçın son anlarında bulduğu gol ile maçı bitirirken maçı 3-1 Bursalona takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça oldukça iyi bir başlangıç yapan ekip rakibe top göstermezken ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarının başında kalesinde golü görse de skoru korumayı başaran ekip maçı kazanmasını bildi. Kalede görev alan Bayram kalesinde büyük bir duruş sergilerken kurtarışları ile takımına hayat verdi. Savunmada çok iyi kenetlenen takımda Olcay savunmanın bel kemiğiydi. Önemli müdahalelerde bulunan Olcay rakibin çoğu atağını başlamadan bitiren kişiydi. İleride Sadrettin takımının ataklarına yön verirken, maçın yıldızı olan Kaptan Ayhan ise maçın açılışını yaparken maça noktayı koyan isim olmayı da başardı. Bitiriciliği ile dikkat çeken Ayhan tekniği ve hızıyla da parmak ısırttı. Zaman zaman rakibi karşısında zorlanan ekip zorlansa da sonuca gitmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça rakibi tartmak için kontrollü bir oyun ile başlayan Kocakoruspor kalesinde golü görse de oyun disiplininden kopmayan ekip ilk yarıyı 2-0 geride tamamlarken 2.yarının başında bulduğu gol ile umutlansa da bir türlü beraberlik golünü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mustafa maç boyunca bir çok şık kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman kopuk bir görüntü çizen ekipte Aytuğ maç boyunca savunmayı toparlayan isimdi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Cihangir takımının tek golüne imza atarken takımının en efektif oyuncusuydu. İleri uçta görev alan Hasan ise maç boyunca sayısız gol pozisyonuna girse de skor üretmeyi başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Bayram
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Savunması:Olcay
Maçın Orta sahası:Sadrettin
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Mustafa