Bursalona Kendini Ateşe Attı!

Gecenin son maçında Fc Alacaat takımı ile Bursalona takımları karşı karşıya gelirken büyük gelgit lerin yaşandığı maçta kazanan Fc Alacaat takımı oldu ve rakiplerine play off yolunda önemli bir kayıp yaşattılar.
Kazanma Faktörleri :
Fc Alacaat takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamadı ve her kaçan gol sonucu oyundan düştüler, bu da savunmaya ciddi anlamda yansıyınca kalelerinde çok fazla pozisyonlar vermeye başladılar. Bu bölümde rakibin de cömertliği ve kendilerinin şanslarının yanlarında olmasıyla ilk yarıyı minimum hasarla atlattılar diyebiliriz. 2. yarıda rakip kalede daha istekli olan Alacaat takımı peş peşe buldukları gollerle skor üstünlüğünü eline aldı ve bu zorlu maçtan 5 4 lük skorla galip ayrılıp 4 puanın sahibi oldular. Yeni yeni oluşan kadrosuyla özellikle hücum hattında istekli bir görüntü sergileyen ekip savunmada büyük boşluklar verse de bu akşam şans yanlarındaydı, zira bunun faturası daha ağır olabilirdi. Aslında ilk yarıda son vuruşlarda çok şanssız olan ekip 2. yarıda rakip kaleyi abluka altına alınca galibiyet kendiliğinden geldi. Kaptan Halil ilk yarıdaki şanssızlığını 2. yarıda kırıp geceyi 2 golle tamamlarken diğer golleri de İsa, Emre ve Sinan attı.
Kaybetme Faktörleri :
Bursalona takımı play off öncesi kritik bir sıvan verirken aslında maç öncesi favori olmalarına rağmen maçı elleriyle rakibe hediye ettiler. Maça hızlı başlayan ekip aradıkları golleri bulsalar da öyle net pozisyonları değerlendiremediler ki maçı ilk yarıdan bitirebilir ve çok rahat bir 2. devre geçirebilirlerdi. Biraz rehavet biraz da rahatlık sebebiyle kaçan goller farkı açamamalarına sebep olurken 2. yarıda da kırılma anlarında rakibi 3 e 2 yakaladıklarında bile gol bulamayınca rakibi ateşlediler ve kalelerinde gördükleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılıp play off yolunda büyük yara aldılar, önemli bir avantaj teptiler. Ömer attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken Kaptan Ayhan da takımın diğer golüne imza atan isimdi, Muhammed ise savunmanın en dikkat çeken ismi olurken Sado istekli oyununa rağmen maçı golsüz tamamladı.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Halil
Maçın Defansı : Emre
Maçın Orta Sahası : Emre
Maçın Forveti : Halil
Maçın Golü : İsa
Maçın Centilmeni : Sado