Bu Vasco Çok Can Yakar!

Gecenin maçında Tmg Güvenlik ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken Vasco takımı sezona güzel bir galibiyetle başladı ve revizyonlu kadrosu ile çok can yakacağını gösterdi.
Vasco takımı maça iyi başlarken hücum anlamında oldukça etkili bir performans sergilediler ve pozisyon üretmekte zorlanmadılar, attıklarının da fazlasını cömertçe harcadılar. Savunma anlamında da aktif bir oyun sergileyen ekip kaleci Berat’ın da maç boyunca takımını yönlendirmesiyle oldukça iyi bir performans sergilediler ve sahadan rahat ve farklı bir skorla galip ayrılıp sezona fırtına gibi bir giriş yaptılar.
Kadro anlamında tamamen yeni bir yedili ile sahaya çıkan ekip bu oyunlarıyla ligde birçok takımı oldukça zorlayacaktır diye düşünüyorum.
Takımdaki 7 oyuncunun da gol atarak skora katkı sağladı maçta Emre hücum hattında oldukça etkili bir performans sergilerken maçı 2 golle tamamladı, Hüseyin oyunu geriden çok iyi kurarken sahanın yıldızlarındandı, Bayram da savunmadaki başarılı oyununu 2 golle süsledi.
Tmg Güvenlik takımı yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroları olmasına rağmen şanssızlıklarını bir türlü kıramıyorlar ve galibiyet hasretlerini sürdürüyorlar.
Bunun dışında bu akşam belki de sezonun en tutuk oyununu sergileyen ekip maç bitse de gitsek görüntüsündeydi ve istediklerini sahaya bir türlü yansıtamadılar. Birbirinden kopuk bir görüntü sergileyen ekip ne hücumda ne savunmada istenilen oyunu sergileyemezken basit goller yediler, rakibe çok pozisyon verdiler, pozisyon bulmakta da oldukça zorlandılar. İş bu durumdayken maçtan puan çıkarmaları çok zordu, nitekim de farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı: Hüseyin
Maçın Kalecisi: Berat
Maçın Defansı: Hüseyin
Maçın Ortasahası: Soner
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Yunus