Bu Fight Club Çok Can Yakar!

Gecenin son maçında Fight Club ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken Fight Club takımı maç boyunca 6 kişi oynamasına rağmen devreyi 4-0 önde tamamlayıp sahadan 7 2 lik skorla ayrılıp Lig kariyerlerinin en sansasyonel galibiyetine imza attılar.
Kazanma Faktörleri:
Fight Club takımı yeni takviyeleriyle maça çıkarken Metin ve İsa faktörü maç boyunca 6 kişi oynamalarına ve maça kalecisiz çıkıp dönüşümlü olarak bu mevkiyi korumalarına rağmen ciddi katkı sağladı ve galibiyette en büyük etkendiler. Takım önceki maçlarda da iyi mücadele etmelerine rağmen bitiricilik konusunda sıkıntılar yaşıyordu fakat Metin-İsa takviyesi ciddi sonuçlar verdi ve rakibe karşı 1 kişi eksik oynamalarına rağmen sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Murat maça kalede başlayıp ilk yarıda kalesini gole kapatırken 2. yarıda savunmada çok iyi işler yaptı, Fatih de ilk yarıda savunmada rakibe göz açtırmazken 2. yarıda kalede oldukça iyiydi. İsa attığı 4 golle takımın en skorer ismi olurken Metin’le uyumu da çok iyidi, Metin de geceyi 2 golle tamamladı. Aytuğ savunmada yine çok top kazanırken Osman da ileri uçta istekli oyununu 1 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Vasco takımı da önceki maça nazaran daha etkili bir kadro ile sahaya çıksa da hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Daha derli toplu bir oyun sergileseler de uyum sorunu vardı ve bu da zamanla aşılacağı için ilerleyen haftalarda daha iyi işler yapacaklardır diye düşünüyorum. Birçok etkili şutlarının kaleye gitmemesi savunma tarafından engellenmesi skor üretmelerinde zorlanmalarına sebep olurken iyi mücadeleye rağmen farklı mağlubiyetten kaçamadılar. Kalecinin başarılı performansı farkın büyümesini engelleyemezken tek problem ileri uçtaki şanssızlıktı, çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar.
Maçın Adamı : İsa
Maçın Gümüş Adamı : Metin
Maçın Kalecisi : Murat
Maçın Defansı : Aytuğ
Maçın Orta Sahası : İsa
Maçın Forveti : Metin
Maçın Golü : İsa
Maçın Centilmeni : Osman