Brother’s Takımı Zor da Olsa Galip

Günün 2.maçında Kocakoru Spor ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Brother’s takımı erken bir gol ile öne geçmeyi başarırken Kocakoru takımı ise ilk yarı ileride efektif olamayınca ilk yarıyı Brother’s takımı 4-1 önde tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan Kocakoru takımı farkı 2’ye indirmeyi başarsa da Brother’s takımı farkı tekrar 3’e çıkartmayı başardı. Farktan dolayı rehavete kapılan Brother’s takımı savunmada açıklar verirken Kocakoru takımı art arda bulduğu goller ile son 5 dakikaya girilirken farkı 1’e indirmeyi başarsa da Brother’s takımı skoru korumayı başardı ve maçı zor da olsa 5-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili bir giriş yapan Brother’s takımı erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı savunmada rakibe göz açtırmayan ekip ilk yarıyı 4-1 önde tamamlarken 2.yarı rehavete kapılınca fark 1’e inse de skoru korumayı başararak maçı kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Berat refleksleri ve kurtarışları ile dikkat çekerken takımını ipten aldı. Savunmada oldukça uyumlu olan Brother’s takımında Eto savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu topunu kesen Eto savunmadan topu çıkarırken de oldukça etkiliydi. İleride tek toplar ile sonuca gitmeye çalışan Brother’s takımında Muaz soğukkanlılığı ile göz doldururken Eren ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Maçın yıldızı olan Ekici ise tekniği ve bitiriciliği ile fark yaratırken attığı 3 gol ile maçın kaderini belirleyen isimdi. Maça çok iyi başlayan ekip maçın son dakikalarında zor anlar yaşasalar da play-of’lar öncesi galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Kocakoru Spor takımı ilk yarı rakibin üstünlüğünü kabul ederken ilk yarıyı 4-1 geride tamamladı. 2.yarıya. Baskılı başlayan ekip 2.yarının son anlarında farkı 1’e indirmeyi başarsalar da devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Savunmada görev alan Mustafa fiziği ile kaleyi doldururken yediği bir kaç golde zeminin ve hava şartlarının azizliğine uğradı. Savunmada ilk yarı çok dağınık bir görüntü çizen Kocakoru takımı 2.yarı savunmada toparlanırken Enes savunmayı toparlayan isimdi. Maç boyunca takım arkadaşlarının açıklarını kapatan Enes kademelere çok iyi girerken zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Oğuzhan takımının ilk golüne imza atarken atak varyasyonlarını çeşitlendiren isimdi. Takımın yıldızı olan Mert ise forvette maç boyunca fırsat kovalarken maçın son anlarında attığı goller ile takımını umutlandırsa da mağlubiyete engel olamadı. İlk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekip 2.yarı ellerinden geleni yapsa da mağlubiyeti engellemek için yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Ekici
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Ekici
Maçın Kalecisi:Berat
Maçın Savunması:Eto
Maçın Orta sahası:Eren
Maçın Forveti:Ekici
Maçın Centilmeni:Haşim