Brother’s Kazanmayı Hatırladı!

Günün ilk maçında Teşkilat-ı Mahsusa takımı ile Brothers takımı karşı karşıya gelirken Brothers takımı lig tecrübesi ile maçı kazanıp 3 puanı ceplerine koydu.
Brothers takımı maça iyi bir başlangıç yaparken ilk bölümlerde skor üretmekte zorlansa da sonradan açılıp peş peşe gollerle devreye 5 2 önde girdi. 2. yarıda fark bir ara kapansa da skoru korumayı başaran ekip 7 6 lık skorla maçtan galip ayrıldı ve 3 puanı cebine Koydu.
Alınan galibiyette Mehmet Eren ve Furkan Ekici gibi topla etkili oyuncular büyük rol oynarken bireysel yetenekleriyle rakibi eksiltip etkili pozisyonlar buldular. Emre ise ilk yarıda 5 dakikada attığı 3 golle takımını sırtlayan isim olurken Berat, Mehmet Eren, Furkan Emirhan gibi oyuncuları gol sevinci yaşaması kolektif futbolla galibiyete uzandıklarının göstergesiydi. Berat savunmanın en başarılı ismi olurken çok top kesti iyi mücadele etti.
Teşkilat-ı Mahsusa takımı ise lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı tecrübesizliği yaşarken ilk bölümlerde istedikleri oyunu sergileyemezken devreye 5 2 lik skorla yenik girdiler. 2. yarıya çok hızlı başlayan ekip peş peşe buldukları gollerle farkı kapatıp maça ortak olsalar da savunmalarında boşluklar verip yedikleri gollerle yeniden oyundan düştüler. Son dakikada buldukları golle farkı 1 e indirseler de bu gol puan için yeterli olmadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Melih attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olsa da bu performansı takımına puan kazandırmak için yeterli olmadı, çok istekliydi, takımın en mücadeleci oyuncusuydu. Fırat da takımın diğer golüne imza atan isim olurken orta alanda iyi mücadele etti. Savunma bloğu genel anlamda iyi mücadele edip savunmadaki yerlerini kaybetmezken buna rağmen rakibin etkili atakları karşısında zorlandılar.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Melih
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Berat
Maçın Ortasahası: Furkan Ekici
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Fırat