Brothers Harakiri Yaptı!

Gecenin ilk maçında Emek City ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken büyük heyecan içinde geçen maçın ilk yarısını Emek City 3 2 önde tamamlarken bu skor üstünlüğünü 2. yarıda da sürdürdü ve maçtan da 7 5 lik skorla galip ayrılarak play off yolunda çok kritik bir galibiyete imza attılar.
Emek City takımı maça iyi başlasa da ilk dakikalardaki atak futbolunu ilerleyen dakikalara taşıyamadı ve buldukları gollere rağmen daha çok geriye yaslanık oynayıp kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına rağmen uzun süre maçı 2 0 önde götüren ekip devrenin sonlarına doğru skora denge gelse de ilk yarıyı 3 2 önde tamamlamasını bildi. 2. yarı rakibin baskısı biraz daha azalsa da son 15 dakika kala skora denge geldi fakat Mustafa’nın fırsatçılığı ile öne geçen ekip bu bölümde önemli bir skor avantajı yakaladı ve bu avantajı da iyi kullanarak önemli bir galibiyet aldılar. Oyun olarak çok da tatmin etmeseler de alınan galibiyet play off yolunda önemli olurken bugün savunmadan topla çıkmakta zorlandılar, çok geride kaldılar, ileride çoğalamadılar. Hücum olarak istedikleri organizasyonları yapamayan ekipte belki de Yusuf’un yokluğu hissedilmiş olabilir diye düşünüyorum.
Bireysel anlamda öne çıkan oyunculara gelecek olursak Hasan bugün kalesinde harika kurtarışlara imza atarken takımını ayakta tuttu, performansıyla büyüledi, Mustafa fırsatçılığını kullanarak attığı 2 golle maçın kırılma anında ön plana çıktı galibiyette büyük rol oynadı, Olcay orta alanda oyunu yine iyi kurdu, yanlız kalmasına rağmen önemli işler yaptı 2 de gole imza attı, Takıma bu maç dahil olan Recep ise attığı 2 gol ve Olcay’a al da at dercesine verdiği asist ile gecenin etkili isimlerinden olurken defans oynamasına rağmen sürekli etkili bindirmeler yaptı, savunmada da iyi mücadele etti, Eray yerini hiç kaybetmezken savunmada iyi mücadele etti,İsmail de iyi oyununu 1 gol ile süsledi.
Brothers takımı çok uzun zamandır bu denli iyi bir futbol oynamamıştı diyebiliriz. Maç boyunca etkili bir performans sergileyen ekip gol kaçırma rekoru kırarken gol kaçırma konusunda adeta bütün teknikleri denediler, her türlü fırsatları cömertçe harcadılar. İlk yarıda baskılı oyunlarıyla skora denge getirseler de 2. yarıya 3 2 geride başlamaları olumsuz etkilerken 2. yarının başlarında biraz tutuktular fakat yine gol arayan taraftılar. Buna rağmen yedikleri şanssız golle fark açılsa da 8 dakikaya sığdırdıkları 3 golle maça yeniden ortak oldular ve büyük bir geri dönüş yaşadılar fakat bitime 4 dakika kala yenilen golle maça havlu attılar, şanssız bir mağlubiyet aldılar. Oynadıkları oyunla en az 1 puanı hak etmişlerdi fakat bu gün şans yanlarında değildi. Çok net pozisyonlardan sonuç alamamaları en büyük handikapları olurken şanssız da yenilen goller maçın rakibe dönmesine sebep oldu.
Kaleci Ömer şanssız goller yese de %100 lük çok net kurtarışlar yaptı, Furkan orta alanda yine oyunu çok iyi kurarken top hep onda toplandı, Talha Berat Emre maçı 1 er golle tamamlarken Engin de 2 golüne rağmen takımına puan getiremedi.
Maçın Adamı : Olcay
Maçın Gümüş Adamı : Recep
Maçın Kalecisi : Hasan
Maçın Defansı : Recep
Maçın Ortasahası : Olcay
Maçın Forveti : Mustafa
Maçın Golü : Mustafa
Maçın Centilmeni : Talha