Bremenler Mağlubiyeti Unuttu!

Günün son maçında Ayaz Ticaret ile Bremenler takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen maçta Bremenler son bölümlerde buldukları gollerle sahadan farklı skorla galip ayrılıp galibiyet serisini 5 maça çıkardılar.

Bremenler takımı maça iyi başlarken karşılıklı ataklarla geçilen ilk bölümlerde kaleci Evren’in de başarılı performansıyla ayakta kalıp rakibin ataklarına dur demesini bildiler. 2. yarıda rakip kalede etkili olan ekip peş peşe gollerle farkı açıp rakibin direncini kırdı ve sahadan farklı skorla galip ayrıldı. Cemil 4 golüyle yıldızlaşırken Adem de maçı 2 golle tamamladı, Evren kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.

Ayaz Ticaret maça iyi başlamasına karşın skor üretmekte zorlanınca rakibine diş geçiremediler. Son bölümlere kadar ortada geçen maçta çok koşmalarına iyi mücadele etmelerine ve iyi bir kadro ile sahaya çıkmalarına karşın sahada ahenkli bir görüntü veremediler ve son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Savunma hattı ve hücum hattı iyi oyunculardan oluşsa da bunu fırsata çeviremeyen ekip beklenmedik bir mağlubiyet alırken Seyit 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Cemil

Maçın Gümüş Adamı: Adem

Maçın Kalecisi: Evren

Maçın Defansı: Bünyamin

Maçın Ortasahası: Feyyaz

Maçın Forveti: Cemil

Maçın Golü: Cemil

Maçın Centilmeni: Seyit