Börü’den Müthiş Geri Dönüş!

Gecenin ilk maçında Hürriyet Fc ile Börü takımları karşı karşıya geldi. Özellikle ilk yarısı çok çekişmeli geçen maçta geriden gelerek ilk yarıyı berabere bitiren Börü maçın sonuna ismini galip yazdırmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Börü ekip olarak maç başında durağan başlamış olsa da maçta süre ilerledikçe istediklerini almayı başardı. Özellikle ilk yarının başlarında yedikleri art arda goller sonrasında iyi dönüş yapan ekip azmiyle takdiri haketti. Kalede Mustafa ile başlayan ekibin defansını Hasan , Yakup ve Doğan oluşturdu. Doğan savunmayı ileri çıkaran bir oyun rolü üstlenirken kalan oyuncular genel olarak sabit oynamayı tercih etti. Hücumda ise Emre , Muhammet ve Mustafa B. İlk yarının başında etkisiz bir görüntü çizseler de ilerleyen dakikalar da daha fazla istekli ve hücum pasların da doğru oynayarak maçı çevirmeyi başardılar. Hücumda Emre üç , Muhammet iki ve Mustafa’da iki gol bularak galibiyette en büyük payı üstlendiler.
Kaybetme Faktörleri
Hürriyet fc takımı ligde ki ikinci maçlarında bir önceki maç Lens gibi tecrübeli bir ekibi yenmelerine rağmen sahadan mağlubiyet ile ayrıldılar.Maça oldukça istekli başlayan ve hücumda neredeyse kaleyi her yokladıklarında gol bulan ekip skor avantajını koruyamamanın cezasını çekti. Kalelerinde Selim defanslarında ise Melih , Görkem Ve Atalay ile çıkan takımda 5 golün üçü savunma oyuncularından geldi. Görkem iki ve Atalay bir gol ile oyunu tamamladı. Hücum da ise Sercan , Barış ve Hakan ile başlayan ekipte Sercan ve Barış ilk yarının başında birer gol atarak suskunluğa bürünen oyuncular oldular. Maç başında oynadıkları oyunu maçın geneline yansıtamayan ve Börü hücumcularına fırsat veren ekip ligde alınan hiçbir skorun garanti olmadığını öğrenmiş oldu.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Muhammet
Maçın Golü : Emre
Maçın Kalecisi : Mustafa
Maçın Savunması : Yakup
Maçın Orta Sahası : Muhammet
Maçın Forveti : Mustafa B.
Maçın Centilmeni : Sercan