Börü Gol Oldu Yağdı!

Günün ikinci maçında Börü ile Kaos takımları karşı karşıya geldi. Kaos’un geçmiş maçlarda ki performansından uzak olması ve Börü takımının etkili oyunu maçın farklı bitmesine neden oldu. Maçı 11 – 3 ‘lük skor ile Börü takımı kazandı.
Kazanma faktörleri
Ligin tecrübeli ve iyi oynayan takımlarından olan Börü bu maçta da iyi performans gösterek kazanmayı başardı. Kaleye diğer maçlarda golleriyle bildiğimiz Emre G.’yi alan ekip Emre nin çıkardığı toplarla doğru bir karar vermiş olduklarını gösterdi. Defansta Hasan , Ertuğrul Ve değişmeyen isim Muhammet ile başlayan Börü hatasız bir savunma oyunu sergiledi. Hücumda ise Doğan b. ,Emre K. Ve Doğan D. İle oynayan takım adeta rakip kaleye gol olup yağdı. Rakip defansı çoğu kez çaresiz bırakan Börü hücumcularından Doğan B. İki , Emre K. Üç , Doğan D. Beş gol ile takımlarını sırtladılar. Hücuma hızlı çıkan ve kilit paslarda başarılı olan oyuncular skor yapmakta ustalıklarını konuşturdu. Börü bu önemli rakibini farklı geçerek ligde çok daha iddialı olduğunu gösterdi.
Kaybetme Faktörleri
Kaos takımı Dönüşümlü olarak kaleye geçtikleri maçta bir türlü defansif ve ofansif uyumu yakalayamadı. Özellikle kaleyi çokça değiştirmeleri hem rakibin kaleyi uzaktan yoklamasına hemde savunmada anlaşmazlıklara neden oldu. Savunmada Emirhan , Bedirhan ve Mehmet zaman zaman hücuma çıksalar da bir türlü istediklerini yapamadılar. Kaos hücumunda ise Burak Berkant ve Şinasi önceki maçlarda ki performanslarından çok uzak bir görüntü sergilediler.İyi kapanan ve oyunu daraltan rakip savunmayı bir türlü çözemeyen takım geride de zafiyet gösterince sahadan üç gol atmalarına rağmen farklı mağlubiyet alan takım olarak ayrıldılar.
Maçın Adamı : Doğan D.
Maçın Gümüş Adamı : Emre K.
Maçın Golü : Emre K.
Maçın Savunması : Muhammet
Maçın Orta Sahası : Doğan B.
Maçın Forveti : Doğan D.
Maçın Kalecisi : Emre G.
Maçın Centilmeni :Recep