Bir Gece Yarısı Operasyonuyla Bu Sefer Lider Kontraatak Fc!

Gecenin son maçında Kontraatak Fc takımı liderlik için Fc Zrenk takımıyla karşılaşırken maçın başından sonuna üstün götürdükleri maçı 9 4 lük skorla kazanıp zirveye yeniden yerleştiler.
Kazanma Faktörleri:
Maça büyük bir disiplin ve istekle başlayan ekip olağanüstü kadrosuyla rahat ve farklı bir galibiyetle sahadan ayrılırken oynadıkları oyunla büyük beğeni topladılar, belki de bu kadro yapısı ile şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Kadro yapısı öyle zengindi ki Necati gibi golcü bir ismi bile savunmada oynatan ekip orta alanda Yusuf ve Kadir ile etkili olup Süleyman’ın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile golleri bulup rakiplerine ağır bir mağlubiyet tattırdılar. Maç boyunca etkili bir futbol oynayan ekip oynadıkları futboldan keyif aldılar, çok iyi pas organizasyonları yaptılar, birbirinden güzel gollere imza attılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Zrenk takımı ise maça istediği gibi başlayamazken peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler ve açılan farkı önleyemediler. 2. yarıda goller bulup maça tutunmaya çalışsalar da bu çaba puan için yeterli olmadı. Orta alanda Emrah’ın yokluğu yine hissedilirken orta alanda yine organize olamadılar. Bir oyuncunun yokluğu taşları yerinden oynatırken Servet’in de orta alanda oynaması savunmada yokluğunu hissettiriyor. Diğer yönden de bakacak olursak liderlik koltuğunda oturan bir takıma karşı iyi bir sınav vermiş oldular ve play off lar yaklaşılırken eksiklerini tamamlayacaklardır diye düşünüyorum.
Öne Çıkan İsimler:
Süleyman attığı 4 golle geceye damgasını vururken kaptan Kadir de maçı 3 golle tamamladı, Necati de 2 gollük performansla görevini yerine getirdi.
Maçın Adamı: Süleyman
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Süleyman
Maçın Golü: Süleyman
Maçın Centilmeni: Cihat