Bir Gece Yarısı Operasyonunda Yeni Lider Haddini Bilbao! Aynı Günde 2 Galibiyet, 12 Puan, 20 Averaj!

Gecenin Son maçında Werder Veremem takımıyla karşılaşan Haddini Bilbao aynı gece oynadıkları Kuva-yi Milliye maçındaki tarifeyi genç rakibine de uyguladı ve bu maçtan da 13-3 lük skorla galip ayrılıp geceyi bonus puanıyla birlikte 12 puanla tamamlayıp zirvenin yeni sahibi oldu.
Kazanma Faktörleri:
Haddini Bilbao takımı tabi 1.5 saat önce oynadıkları Kuva-yi Milliye maçına göre daha az yorulurken daha az tecrübeli rakibi karşısında farkı açmakta yine zorlanmadı ve 3 puanı ceplerine koydular. Rakibe göre hem lig tecrübesi hem de daha oturmuş takım görüntüsünde oynayan ekip 13 gol atarken dünyaları da kaçırdılar diyebiliriz. Farkı ilk yarıdan açmaları 2. yarıda işlerini kolaylaştırırken 2. yarıda daha çok gol kaçırdılar, net pozisyonlardan sonuç alamadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Werder Veremem takımı lig tecrübesi daha oturmadığı için güçlü rakipleri karşısında maça tutunamadılar ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Bireysel anlamda etkili isimleri kadrolarında bulundurmalarına rağmen takım oyununu sahaya yansıtamayan ekip özellikle savunma anlamında çok dağınık bir görüntü sergiledi, rakiplerine karşı çok pozisyon verdiler ve bu da farklı mağlubiyeti getirdi.
Öne Çıkan İsimler:
Bu maçta öne çıkan oyuncu Semih olurken attığı 4 golün yanısıra savunma arkasına attığı harika toplarla arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı, Tarık ve Yavuz da maçı 3 er golle tamamlarken Emrah da skora 2 gollük katkı sağladı.
Maçın Adamı: Semih
Maçın Gümüş Adamı: Tarık
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı:Seçkin
Maçın Ortasahası: Semih
Maçın Forveti:Yavuz
Maçın Golü: Tarık
Maçın Centilmeni: Tarık