Bamgümspor ilk galibiyeti çok farklı aldı

Maç Bamgümsporun başlama vuruşu ile başladı. Maça etkili başlayan Bamgümspor etkili ataklar ile rakip kaleyi yokladı. Gönübağı takımı ise savunma ağırlıklı maça başladı. 3.dakikada taç oldu diye oyunu bırakan Gönülbağı takımı bu pozisyon sonunda kalesinde golü gördü. Bamgümspor takımında Yakup bu hatayı gole çeviren isimdi. Bu golden 3 dakika sonra bu kez sahneye Serdar çıktı. ve Bamgümsporu 2 farklı üstünlüge taşıdı. Gönülbağı ise etkili ataklarında kaleci anılı geçemiyordu. Bamgümsporda Yiğit ard arda 2 gol atarak 14.dakikada takımını 4-0 öne geçiren golleri attı ve takımını oldukça rahatlattı. Bu golden sonra oyuna asılan Gönülbağı takımında Samet şık bir gol ile takımını umutlandırsada 3 dakika sonra Murat sahneye çıkarak farkı tekrar 4’e çıkardı. Gönülbağı takımı risk aldığı dakikalarda kalesinde riskli pozisyonlar vermeye başladı. ve bunu Serdar değerlendirerek skoru 6-1’e getirdi. İlk yarının son 5 dakikasında karşılıklı 2 gol ile ilk yarı 7-2 Bamgümspor lehine sonuçlandı.
2.yarıya farkı indirmek için baskılı başlasada aradığı golü bir türlü bulamayan Gönülbağı. 28.dakikada ceza sahadı çaprazında faul yaptı. Bamgümspor takımında topun başına Kadir geçti ve şık bir vuruş ile sonuca gitti. 2 dakika sonra Mehmet ile skoru 9-2’ye getiren Bamgümspor maçı iyice kopardı. Gönülbağı takımı ise maçtan kopmaya başladı ve maç farka gitti. Bamgümspor takımı ise genç ve diri olmalarının avantajını kullanarak baskısına devam etti ve maçı 12-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Gönülbağı
Maça dengeli bir şekilde başlasalardı taç pozisyonunda ikilemde kalmaları ile yedikleri gol sonrası oyundan düşmeleri maçın kopma anıydı ve sonrasında ir türlü toparlayamadılar. Kalede İsmail görev aldı. Asıl mevkisinde oynamadığı belli olan isim kalede oldukça sırıttı. Defanstta Bünyamin, Sedat ve Erdal 3’lüsü görev aldı. Birbirlerinden oldukça kopuk olan 3’lü yedikleri goller sonrası ise oyundan oldukça düştüler. Bünyamin zaman zaman ileri çıksada savunmaya dönmede sıkıntı yaşadı. Sedat savunmada çakılı kalsada bekleni veremedi. Erdal takımı adına en çok savaşan isimlerden biriydi fakat takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Ortasahada Fatih ve Samet 2’lisi görev aldı. Fatih oyun kurmada sıkintı yaşadı ve basit pas hataları yaptı. Samet kafası başka bir yerde gibiydi fakat attığı şık gol ile alkış aldı. Forvette İmran gorev aldı ve maç boyunca rakip savunmanın arasında kayboldu. Sonraki maçlarda Gönülbağı takımına basarılar dileriz.

Bamgümspor
Oldukça genç bir kadroya sahip olan takım maç boyunca bitmez tükenmez enerjileri ile maça damga vurdular. Kalede Anıl Mükemmel bir maç çıkardı. Refleksleri çok iyi olan kaleci karşı karşıya pozisyonlarda ise rakibi korkusuzca karşıladı. Savunmada Mehmet, Yakup ve Serdar 3’lüsü görev aldı. Oldukça uyumlu olan 3’lü maç boyunca rakivin hücum oyuncularina açık alan vermedi. Yakup savunmada olmasına rağmen kilidi açan isimdi ve savunmada kritik müdahalelerde bulundu. Mehmet savunmanın bel kemiğiydi ve savunmadan hiç ayrılmayarak takımını rahatlattı. Serdar savunmadan hücuma topu çıkaran isimdi ve takımını atağa çok iyi çıkardı. Ortasahada Murat ve Yiğit 2’lisi görev aldı. Maestro gibi olan 2’liden Murat defansif ortasaha pozisyonunda Mascherano edası ile oynadı ve oldukça iyi maç çıkardı. Yiğit ise 10 numara pozisyonundaydı ve takımını çok iyi yönlendirdi ve attığı 3 gol ile yıldızlaştı. Forvette ise Kadir görev aldı tam bir komple forvet olan Kadir bitiriciliği ile göz doldurdu 2.yarının ortalarında yerini Yusufa bıraktı Yusufta takımına taze kan etkisi yaparak takimını dinç tuttu. Farklı bir galibiyet alan Bamgümspora sonraki maçlarında başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Yiğit
Maçın Kalecisi:Anıl
Maçın Defansı:Yakup
Maçın Ortasahası:Yiğit
Maçın Forveti:Kadir

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.