Balat Tr Son Nefeste Galibiyete Uzandı…

Günün 2.maçında Karkay 2345 ile Balat Tr takımları karşı karşıya gelirken maç dengeli başladı. Günün etkili isimlerinden Ahmet Karkayı çok güzel bir gol ile öne geçirirken Balat takımından Sarmi skoru hemen eşitlerken ilk yarı karşılıklı goller ile geçilse de Balat takımı ilk yarıyı 4-3 önde tamamladı. 2.yarı skoru eşitlemek için baskılı başlayan Karkay takımı Recep ile skoru eşitlerken Balat takımı oyuna ağırlığını koyarak art arda 2 gol buldu ve maçı 7-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 yenik başlayan Balat Tr takımı skoru hemen eşitlerken ilk yarıyı 4-3 önde tamamlayan ekip 2.yarı kalesinde golü gören ekip oyuna ağırlığını koyarak maçı 7-5 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Fırat kusursuz bir maç çıkarırken günün ilk maçında da oynamasından dolayı yorgunluk belirtileri vardı, fakat buna rağmen çok iyi bir performans sergiledi. Savunmada çok iyi kenetlenen ekipte Habil savunmanın bel kemiğiydi. Kritik müdahelelerde bulunan Habil takımı çoğu pozisyonda yönlendirdi. İleride çok iyi paslaşan Balat takımında ileride görev alan herkes skora katkı sağlarken Oktay takımın dinamosu gibiydi. Takımın atak varyasyonlarını şekillendiren Oktay verdiği paslar ile takımını besledi. Sarmi ise bitiriciliği ile dikkat çekerken pozisyon Bilgisi ile fark yarattı. İlk yarı geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan ekip zor da olsa sonuca gitmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok etkili başlayan Karkay 2345 takımı Ahmet ile öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca ilk yarıyı 4-3 geride tamamladı. 2.yarı beraberlik için bastıran ekip uzun bir süre maçı geride götürse de beraberlik golünü buldu. Fakat skoru koruyamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Emre refleksleri ile dikkat çekse de yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunmada maçın genelinde zorlansa da Murat savunmayı toparlamaya çalışan isimdi ve rakibi çok fazla rahatsız etti. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ahmet takımının en etkili ismiydi. Tekniği ve şık hareketleri ile dikkat çeken Ahmet galibiyet için her şeyi yapsa da bu yeterli olmadı. İleri uçta görev alan Ercan ise bitiriciliği ile dikkat çekerken takımını attığı goller ile oyunda tutmaya çalışsa da savunmada çok fazla açıklar veren Karkay 2345 öne geçtiği maçtan mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Sarmi
Maçın Golü:Ahmet
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Habil
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Sarmi
Maçın Centilmeni:Ahmet