Vişne City’e Balat Freni!

Günün 2.maçında Vişne City ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte kontrollü bir oyun sahaya yansıtırken ilk yarı kısır bir maç oldu. 2 takımda bir çok pozisyona girse de bunları gole çevirme konusunda sıkıntı yaşarken ilk yarının son anlarında Taner attığı gol ile Vişne takımını öne geçirdi ve ilk yarı 1-0 Vişne takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Vişne takımı skoru korumaya yönelik bir oyun sahaya yansıtırken Balat Tr takımı beraberlik için bastırırken 3 dakikada 3 gol bularak maçın son 10 dakikasına Balat takımı 3-1 önde girdi. Kalan dakikalarda Vişne takımı beraberlik için çabalasa da oyuna ısınan Balat takımı maçı bırakmadı ve maçı 5-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça savunma ağırlıklı başlayan ekip ilk yarı kontrollü bir oyun sergilerken kontra ataklar ile gol aradı. Fakat bu pozisyonlarda cılız ataklar geliştiren ekip ilk yarının son anlarında kalelerinde golü görünce ilk yarıyı 1-0 geride tamamladılar. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan ekip rakibin savunmaya gömülmesi ile ard arda goller ile öne geçerken maçı zor da olsa 5-2 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Fırat her topa müdahale ederken top adeta eline yapışıyordu. Çok iyi bir performans sergileyen Fırat takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada etten bir duvar ören ekipte savunmasını terk etmeyen Habil takım arkadaşlarının hatalarını kapatırken kademelere çok iyi girdi. İleride ilk yarı etkili olamayan ekip 2.yarı biraz daha uyumlu bir maç çıkarırken Gökhan takımının ataklarını yönlendiren isimdi, tekniği ve hızı ile fark yaratırken rakiplerini çok kolay geçti. Oktay ise beraberliği sağlarken bitiriciliği ile takımını rahatlatan isimdi, fırsatçılığını maç boyunca konuşturan Oktay pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk yarıyı geride tamamlamasına rağmen oyundan düşmeyen ekip rakibi karşısında zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibe göre daha etkili başlayan Vişne takımı dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyarken ilk yarı girdiği pozisyonlarda bir türlü sonuca gidemedi. İlk yarının son anlarında Taner ile öne geçmeyi başaran ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı skora yönelik bir oyun sergileyince rakibin baskısı ile karşılaştı ve kalesinde ard arda goller görerek maçı 5-2 kaybetti. Kalede görev alan Cihan ilk yarı kalesinde devleşti. 2.yarı takım arkadaşlarının oyundan düşmesi ile kalesinde çok fazla atak görünce dayanamadı. Savunmada ilk yarı adeta etten bir duvar ören ekip 2.yarı rehavete kapılınca savunma yol geçen hanına döndü. Savunmada görev alan Ahmet ilk yarı kusursuz bir oyun ortaya koyarken her topa müdahale etti, fakat 2.yarı yorgunluk belirtileri verince çok kolay geçildi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Ali Emre ileride istediği toplarla buluşamazken Mustafa yakaladığı pozisyonları çok kolay harcadı. Takımının en etkili ismi olan Taner ise takımının skor yükünü çekerken tek başına çabalaması yenilgiyi engellemedi.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Gökhan
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Fırat
Maçın Savunması:Habil
Maçın Orta sahası:Gökhan
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Taner