Balat İyi Savunmayla Kazandı!

Balat TR ve Vurguncular takımları arasında seyir zevki yüksek ve bir o kadar da çekişmeli olarak geçen mücadele Balat TR’nin 3-2’lik galibiyeti ile sona erdi. İzleyenlerin bir an olsun gözlerini kaçıramadığı mücadele bizleri neredeyse hipnotize etti diyebiliriz.
Kazanma Faktörleri:
Rakip ataklarını etkili savunması ile bir çok pozisyonda bertaraf eden ekip oyun disiplininden bir an olsun uzaklaşmadı. Yakaladığı pozisyonları da usta ayaklarıyla ve biraz da şansının yaver gitmesiyle golle sonuçlandıran ekip galibiyete ulaşmayı başarabildi. Kaleci Eren’in kritik anlarda ve özellikle maçın son bölümlerinde yaptığı kurtarışlar galibiyetin yapı taşlarındandı. Oyuna sonradan dahil olan Murat takıma kazandırdığı ivme ve ataklarda sergilediği üstün tekniği ve top hakimiyeti ile takdirleri topladı. Defans üçlüsünün etkili bir performans sergilediği ekipte Habil attığı gol ile takımın gol yüküne de katkıda bulundu. Şükrü ataklardaki etkinliği, topu ileride tutarak takımını rahatlatması ve attığı goller ile takımının ve maçın yıldızı oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Oyunun geneline ağırlığını koyan ve yüksek topa sahip olma oranıyla oynayan ekip bir türlü istediği sonuca ulaşamadı. Son vuruşlarda yaşadığı şanssızlıklar ekibin işini çokça zorlaştırdı ve maçın kaybedilmesinde en önemli etkendi. Ali ekibin ataklarında oldukça etkili bir performans gösterdi. Hızı, çevikliği ve tekniği ile dikkatleri üzerine çeken Ali ataklarda ekibe liderlik ederken oyununu bir gol ile de süsledi. Ergün orta sahada gösterdiği etkili oyun ile ekibin ataklarını şekillendiren isim oldu ve bir gol atarak da takımına katkı sağladı. Enes etkili hızı ve çalımlarıyla rakiplerini oldukça zorlarken kimi pozisyonlarda da topla fazlaca oynayınca atakların etkisini kısıtladı. Tüm bunlara rağmen sonuca bir türlü ulaşamayan ekip maçtan mağlup olarak ayrılmaktan kurtulamadı ve maç 3-2’lik skor ile tamamlandı.
Maçın Adamı: Şükrü
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Habil
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Şükrü
Maçın Centilmeni: Orhan
Maçın Golü: Ergün