BAĞLARBAŞI SONRADAN AÇILDI

Günün 2.maçında Bağlarbaşı City ile Macarlar takımları karşı karşıya gelirken ilk dakikalarda 2 takımda birbirini tartar iken ilerleyen dakikalarda Emircan ile öne geçen Bağlarbaşı takımı golden sonra rehavete kapıldı, ilk yarının son dakikalarına doğru Macırlar takımından Mert kendi baskısı ile 2 gole imza atarken ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan ekip Macırlar takımı oldu. 2.yarı skoru koruyan Macırlar takımı 35.dakikada 3-2 öne geçmeyi başarsa da bu dakikadan sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren Bağlarbaşı takımı Emirhan ve Önder ile önce beraberliği sağladı, maçın berabere biteceğini düşünürken son dakikada sahneye çıkan Emirhan maçın skorunu Bağlarbaşı lehine tayin etti.

KAZANMA FAKTÖRLERİ
Maça oldukça kontrollü başlayan Bağlarbaşı ekibi dakikalar ilerledikçe maçın kontrolünü ele geçirirken Emircan ile öne geçmeyi başardılar. 22.dakikada Osman’ın büyük hatası nedeniyle skor eşitenince oyundan düşen ekip ilk yarının son dakikasında kalelerinde 1 gol daha görünce ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarıya kontrollü başlasalar da dakikalar ilerledikçe gol atmak için bastıran ekip savunmada açıklar verince kalelerinde golü gördü ve 2 fark ile geriye düştüler. 2 fark ile geriye düşmelerine rağmen oyundan düşmeyen Bağlarbaşı takımı maçı 4-3 kazanmasını bildi.Kalede görev alan Yunus kalesinde 3 gol görse de yediği 2 golde savunmanın çok büyük hatası vardı. Savunmada zaman zaman rehavete kapılan ekipte Osman savunmanın bel kemiğiydi. İlk golde çok büyük hatası olmasına rağmen maçın genelinde savunmasını toparlayan isimdi.İleride uzun bir süre gol bulmakta sıkıntı yaşayan ekipte Emircan maçın açılışını yaparken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Maçın yıldızı ise Emirhandı, takımının maçtan kopacağı dakikalarda farkı 1’e indiren Emirhan galibiyet golüne de imza atarak takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Maç boyunca golü koklayan Emirhan kapanışı yaparak takımını galibiyete taşıdı. Takım olarak çok iyi bir mücadele ortaya koyan ekip geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça daha iyi başlayan ekip ilk dakikalarda daha fazla pozisyon bulsa da bunları gole çeviremedi. 19.dakikada geriye düşseler de oyundan kopmayan Macırlar takımından Mert hırsı ve azmi ile ilk yarının son dakikalarında 2 gole imza atarak takımını öne geçirdi. 2.yarı rakibin baskısını çok iyi şekilde püskürten ekip 35.dakikada günün başarılı ismi Mert ile farkı 2’ye çıkardıktan sonra rehavete kapıldı ve maçı 1 fark ile kaybettiler. Kalede görev alan Erdal ilk yarı çok iyi bir maç çıkarırken 2.yarı maçın son dakikalarında dağıldı ve kalesinde ki 3 gole engel olamadı. Savunmada çok iyi mücadele gösteren ekip oyundan çok çabuk düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu. Salih savunmanın bel kemiğiydi maç boyunca savunmadan ayrılmayan Salih elinden geleni yapsa da genelde savunma da yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Mustafa ileri uçta görev alan isimdi. Maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bunları değerlendiremeyen Mustafa takımının olumsuz etkilerken Mert takımın yıldızıydı. Takımının 3 golüne de imza atan Mert bitiriciliği ve yaptığı presler ile dikkat çekerken takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Emirhan
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Defansı:Osman
Maçın Orta sahası:Mert
Maçın Forveti:Emirhan
Maçın Centilmeni:Yusuf