Bağlarbaşı Derbisinde Kazanan Lens!

Gecenin maçında Lens ile Hamitler Fc takımı karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Lens ilk yarıdan farkı açıp 2. Yarıda vites düşürse de sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.
Lens takımı maça çok iştahlı başlarken hücum hattında etkili oldular ve rakip kaleye bol bol şut çekip skor üretmekte zorlanmadılar. 2. Yarıda oyunu rölantiye alan ekip farkı korurken sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Yusuf attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Davut da 2 golle skora ciddi katkı sağladı.
Hamitler Fc maça tutuk bir oyunla başlarken ilk yarıda özellikle hücum anlamında hiçbir varlık gösteremediler. İlk yarıda duran toplardan 2 gol bulan ekip 2. Yarıda daha derli toplu bir oyun sergilerken çok net pozisyonlar buldular, farkı da erittiler, fakat kaçırdıkları goller puan alamamalarına sebep oldu. Zaman zaman uyum sorunu da gözden kaçmazken özellikle savunma anlamında vasat bir maç çıkardılar. Azat maçı 3 golle tamamlarken Murat ve Abdullah diğer golleri atan isimler oldular.
Maçın Adamı: Yusuf
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın Centilmeni: Azat
Maçın Golü: Azat