Bağlarbaşı Bitti Demeden Bitmez!!

Elektrik kesintisinden dolayı günün ilk maçı olan ve saat 01.00’da oynanan maçında Sonset takımı ile Bağlarbaşı takımları karşı karşıya geldi. Maç oldukça hızlı başlar iken açılışı Furkan yaptı ve Bağlarbaşı takımını öne geçirdi. Bu gole hemen karşılık veren Bekir skoru eşitlerken ilk yarı karşılıklı gol bulsalar da ilk yarıyı 4-3 önde tamamlayan ekip Bağlarbaşı oldu. 2.yarı beraberlik için Sonset takımı bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı ve Emin şık bir frikik golü ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın son anlarında yeşil sahalarda görmek istemediğimiz bir tartışma çıkar iken maçı 5-3 Bağlarbaşı takımı kazandı. Maçın son anlarında yaşanan olaylar disiplin kurulumuzda masaya yatırılacak takım ve oyuncular ile ilgili yaptırımlar uygulanacaktır.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı başlayan ekip öne geçse de skoru koruyamadı. Fakat oyundaki üstünlüğü bariz belli olan Bağlarbaşı takımı ilk yarıyı 4-3 önde tamamlar iken 2.yarı skor korumayı başardılar ve frikik golü ile rahatladılar. Son dakikalarda tartışma çıksa da maçı kazanmasını bilen ekipte Eyüp maç boyunca çok etkili bir maç çıkardı bir çok pozisyonda klas kurtarışlara imza atan Eyüp oyunu tutan isimdi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Osman maç boyunca savunmasını terk etmez iken rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi, oyunu çok iyi okuyan Osman müdahaleleri ile rakibin hücum oyuncularını kitledi. İleride tek toplar ile sonuca giden ekipte Furkan maçın yıldızı olur iken ilk yarıda bulduğu 3 gol ile takımını önde tutan isimdi. Bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratan Furkan maçı takımına kazandıran isimlerdendi. Emin ise takımın ataklarını şekillendiren isimdi, ara pasları ile oyunu rahatlatan Emin oyun görüşü ile dikkat çekti. Maçın kontrolünü maçın genelinde elinde tutan ekip maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde golü görerek adeta geride başlayan Sonset takımı oyundan düşmedi ve hemen karşılık verdi. Fakat tekrar geriye düşen ekip ilk yarıda 2 fark ile geriye düşse de ilk yarıyı 4-3 geride tamamlamayı başardı. 2.yarı beraberlik için bir çok pozisyon yakalasa da bunları gole çeviremeyen ekip kalelerinde 1 gol daha görünce yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mert hava toplarında çok iyi bir performans sergilerken güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada zaman zaman kopukluklar yaşayan ekipte Tolga Y. maç boyunca savunmasını toparlamaya çalışan isimdi. Genelde yalnız kalan Tolga elinden geleni yaptı. İleride fazla etkili olamayan ekipte Bekir ve Emre can 2’lisi en önemli isimlerdi. Bekir takımının oyununa yön verir iken Emre can ise maç boyunca golü koklayan isimdi. Fakat son vuruşlarda etkisiz kalınca tek golde kaldı. Maça istekli başlayan ekip 2.yarı oyundan düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Emin
Maçın Golü:Emin
Maçın Kalecisi:Eyüp
Maçın Defansı:Osman
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Emin
Maçın Centilmeni:Tolga Y.