Badboys Rakip Tanımıyor!

Gecenin ilk maçında Egemenspor ile Badboys takımları karşı karşıya gelirken her iki takımın da temkinli bir oyunla başladığı maçta Badboys takımı ilerleyen dakikada üstünlüğü eline aldı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri :
Badboys takımı daha oturaklı ve birbirlerini tanıyan bir oyuncu kadrosuyla çıkarken oyunun hakimiydi ve rakibine üstünlük kurarak sahadan haklı bir galibiyet aldılar. İyi pas yapan ve sahaya iyi yayılan ekip henüz yenilgi yüzü görmezken hem orta alandaki tecrübeli oyuncularıyla hem de savunmadan etkili bindirmeler yapan oyuncularıyla sürekli etkili bindirmeler yaptılar ve net pozisyonlar buldular. Gecenin yıldızı tartışmasız Doğan olurken hem oyunu geriden iyi kurdu, hem etkili şutlarla gol aradı, 3 golüyle de geceye damgasını vuran isim oldu. Cüneyt orta alanda başarılı bir oyun sergilerken maçı 2 golle tamamladı, Serdar da 1 golle skora katkı sağlayan isim oldu. Maçın gizli kahramanlarından olan Emre ise etkili kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Kaybetme Faktörleri :
Egemen Spor bir geceye 2 maç sığdırması sebebiyle sahaya alternatif bir kadro ile çıkarken mücadele olarak iyi bir maç çıkarsalar da orta alanda çok eksik kaldılar, oyun kurmakta ve hücum yapmakta oldukça zorlandılar. Aslında takım adına gecenin özeti buydu ve tek ve en büyük handikap da hücum yapamamalarıydı diyebiliriz. Sahaya çıkan kadroya bakıldığında daha çok savunma ağırlıklı oyuncularla çıkmaları ve hücumda dönüşümlü oynamaları pozisyon anlamında istikrarsız olmalarını sağladı ve skor üretmekte çok kısır bir maç geçirdiler. Takım halinde iyi mücadele veren ekipte bireysel anlamda ön plana çıkan isim olmazken yenilen hatalı goller de farkın açılmasında büyük etken oldu. Taner 2 golle takımın en skorer ismi olurken Levent de maçı 1 golle tamamladı, Selçuk ise orta alanda çok yanlız kaldı, istediği topları alamadı.
Maçın Adamı : Doğan
Maçın Gümüş Adamı : Cüneyt
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı : Doğan
Maçın Orta Sahası : Serdar
Maçın Forveti : Cüneyt
Maçın Golü : Doğan
Maçın Centilmeni :Selçuk