Badboys Rakip Tanımıyor!

Gecenin maçında Badboys ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde başlayan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta devreye 5 3 önde giren Badboys takımı maçı da 11 6 gibi farklı bir skorla kazanıp yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Badboys takımı sahaya koşan bir kadro ile çıkarken sahanın her bölgesinde çok istekliydiler, çok koşup rakibe çok alan bırakmadılar, çok da hata yapmayarak haklı bir galibiyet elde ettiler. Maçın başlarında daha çok uzun toplarla etkili olan ekip rakibin savunma arkasına kaçırdığı toplarla net pozisyonlar buldular ve devreye de avantajlı bir skorla girdiler. 2. yarıda baskılı oyunuyla farkı açan ekip rakibin de direncini kırınca son bölümlere rahat bir oyunla girip sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Kaptan Serdar 5 gol 1 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isim olurken Kenan da orta alanda çok çalışkandı ve maçı 4 gol 3 asist ile tamamladı. Yalçın savunmanın çalışkan isimlerinden olurken kanatlardan da iyi bindirmeler yaptı, Tahir savunmanın göbeğinde rakibe göz açtırmadı, yerinde hamleleriyle rakibe çok da pozisyon vermedi, Ömer ise kurtarışlarıyla takımına yine maç boyunca güven verdi.
Kaybetme Faktörleri: 
Palermo takımı uzun bir aranın ardından top başı yaparken kondisyon eksikleri, kadrodaki bir çok as oyuncunun olmaması bugünkü skoru getirdi. Maça iyi başlayan ekip golü erken bulsa da devreye yenik durumda girdi. 2. yarıda oyundan iyice düşen ekip açılan farkı engelleyemezken sahadan da 11 6 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Tabi uzun bir ara vermeleri mağlubiyette en büyük etken olurken savunmanın ortasında Kadir’in yokluğu ciddi anlamda hissedildi ki stoper yokluğu maçın kaybedilmesinde en büyük etkendi diyebiliriz. Savunmanın arkasına atılan neredeyse bütün toplarda tehlike yaşayan ekip burada belki Kadir’in varlığında maça ortak olabilirlerdi. Orta alanda pas yapmak isteseler de yeni oyuncuların takıma katılması uyum sorununu getirirken bu da sonuca gidememelerine sebep oldu. Volkan maça iyi başlasa da 2. yarıda top alamadı ve bu oyuncuyu Palermo takımı yeteri kadar kullanamadı diye düşünüyorum. Davut attığı 4 gol ve 1 asistiyle takımın sivrilen ismi olurken performansı ve formuyla takımın yıldızıydı, en göze çarpan ismiydi. Kaptan Hüseyin savunmanın ortasında görev yaparken kondisyon eksikliği göze çarptı, Murat istekli oyununa rağmen çerçeveyi bulmakta zorlandı, maçı güzel bir golle tamamladı.
Maçın Adamı: Serdar
Maçın Gümüş Adamı: Kenan
Maçın Kalecisi : Ömer
Maçın Defansı: Tahir
Maçın Ortasahası: Kenan
Maçın Forveti: Serdar
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: Sezer