Bad Boys Takımı Emin Adımlarla İlerliyor!

Günün 2.maçında Özkürtün Gençlik ile Bad Boys takımları karşı karşıya geldi. Bad Boys takımı maça adeta 1-0 önde başlarken Bad Boys takımı maç boyunca skor ve oyun üstünlüğünü sahaya yansıttı ve ilk yarıyı 3-1 skor ile Bad Boys takımı önde tamamladı. Özkürtün Gençlik takımı ise çok basit goller yerken 2.yarı farkı azaltmak için risk alınca savunmada açıklar verdi ve Bad Boys takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek art arda bulduğu goller ile farkı açtı ve maçı Bad Boys takımı 8-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça gol ile başlayan Bad Boys takımı ilk dakikadan itibaren oyunun temposunu ayarlarken rakibine kolay pozisyon şansı vermeyerek maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. İleri uçta görev alan Tufan fiziğini çok iyi kullanırken golü adeta kokladı. Kaleye arkası dönükken aldığı toplar ile oldukça etkili olan Tufan attığı goller ile takımını galibiyete taşırken takım arkadaşlarına da boş alanlar yarattı. Kenan bugün agresif bir tutum sergilerken çoğu pozisyonda itiraz etti. Maç içerisinde oldukça efektif bir görüntü çizen Kenan’ın bu tutumu performansını gölgede bıraktı. Hikmet takımının en genç isimlerinden biri olurken tam bir görev adamıydı. Hem savunmada hem de hücumda elinden geleni yapan Hikmet çok iyi bir maç çıkardı. Kalede görev alan Ömer kusursuz bir maç çıkardı. Genç eldiven çevikliği ile bir çok güzel kurtarışa imza atmayı başardı. İlk dakikadan itibaren istediği oyunu sahaya yansıtan ekip zorlanmadan maçı kazanmayı başardı. Yalçın ise savunmadaki başarılı oyununu 3 asist ile süsledi.

Kaybetme Faktörleri

Maça daha ısınamadan geriye düşen Özkürtün Gençlik takımı sonrasında skor olarak bir türlü rakibini yakalayamayınca oyundan düştü ve farklı bir skor ile sahadan yenik ayrıldı. Kalede başlayan Berat kalesinde beklenen performansı sergileyemezken oyuna girince savunmada daha etkili oldu ve bir pozisyonda topu çizgiden çıkararak büyük beğeni topladı. Mutlu ise savunmada başlarken savunmada çok fazla faul yaptı. Sonrasında kaleye geçen Mutlu kalede performansı ile Beratı arattı. Savunmada çok çabuk dağılan ekip ileride bireysel yetenekler ile sonuca giderken Birol hırsı ve azmi ile son  dakikaya kadar çabalasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Ercan ise uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken oyun içinde sakatlandıktan sonra oyundan düştü. İlk dakikada kalesindeki gole engel olamayan ekip sonraki dakikalarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadı.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:Kenan
Maçın Golü:Tufan
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Hikmet
Maçın Orta sahası:Kenan
Maçın Forveti:Tufan
Maçın Centilmeni:Berat