Palermo 4. Turda!

Play-off’ların sonlarına yaklaşırken Bad Boys ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maç çok çekişmeli başlarken Bad Boys takımı açılış golünü atsa da Palermo takımı hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarıyı Bad Boys takımı daha baskılı oynarken ilk yarıyı Bad Boys takımı önde tamamlayan taraftı. 2.yarı Bad Boys takımı farkı 2’ye çıkarırken sonrasında savunmaya çekilince Palermo takımı baskısını arttırdı ve maçın son anlarında bulduğu goller ile skoru eşitledi ve maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. Penaltılarda kaleciler kurtarış yapamazken Palermo takımından Metehan takımının 2.penaltısını dışarı atınca Bad Boys takımı penaltıları 5-4 önde tamamladı ve adını üst tura yazdıran taraf oldu.

Bad Boys
Maça çok istekli başlayan Bad Boys takımı erken bulduğu gol ile öne geçse de kalesinde hemen golü gördü, fakat oyun disiplinini bir an olsun kaybetmeyen ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı farkı 2’ye çıkardıktan sone rehavete kapılınca skora denge geldi ve maç penaltılara gitti, penaltılarda hata yapmayan ekip adını üst tura yazdırırken kalede görev alan Ömer muazzam bir performans sergiledi. Takımının en genç ismi olan Ömer kurtarışları ile takımını önde tutarken çevikliği ve refleksleri ile takımının geriye düşmemesini sağladı. Savunmada çok iyi kenetlenen ekipte Tufan savunmanın bel kemiğiydi. Asıl mevkisi forvet olmasına rağmen güçlü fiziği ile savunmada görev almayı tercih eden Tufan kritik müdahaleleri ile savunmada hatasız bir maç çıkardı. Hücum bölgesinde etkili ayaklara sahip olan Bad Boys takımında Serdar forvette görev alan isimdi. Genel olarak istediği toplar ile buluşamasa da çok kritik bir gole imza atan Serdar tecrübesi ile takımına seviye atlattı. Takımını ateşleyen isim olan Hikmet yırtıcı oyunu ile rakiplerini yıldırırken rakibe adeta nefes aldırmadı. Maçın yıldızlarından olan isim ise Fatih’ti oyun görüşü çok iyi olan Fatih tekniği ve ince bilekleri ile rakiplerini çok kolay egale ederken bitiriciliği ile takımını öne geçiren isimdi. Maç içerisinde skor olarak hiç geriye düşmeyen Bad Boys takımı penaltılarda hata yapmayarak adını üst tura yazdırmayı başaran ekip oldu.

Palermo

Maça temkinli başlayan Palermo takımı kalesinde erken bir gol görse de hemen karşılık vermeyi başardı, fakat ilk yarıyı geride tamamlamaktan kurtulamadı. 2.yarı fark 2’ye çıktıktan sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip art arda bulduğu goller ile maçı penaltılara taşımayı başarsa da penaltılarda elenmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Eren maç boyunca kalesinde bir çok pozisyon görse de kurtarışları ile farkın açılmasını engelledi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Kadir savunmada çakılı oynayan isimdi. Uzun boyu ile hava toplarına hakim olan Kadir savunmayı toparlayan ve yönlendiren isimdi. İleride topu oldukça iyi çeviren ekipte Hüseyin takımın kaptanı olduğu gibi dinamosuydu. Hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapan kaptan takımını maç içerisinde hep motive etti. Metehan ise hırslı oyunu ile dikkat çekerken penaltılarda, penaltı kaçıran tek isim olarak takımını eleyen isimdi. Aykut orta sahada pas alışverişini gerçekleştirirken oyun görüşü ile kilidi açan isimlerden biriydi. Palermo takımının en dikkat çeken ismi ise Emreydi. Attığı 3 gol ile yıldızlaşan Emre takımını sırtlarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Çoğu pozisyonda fırsatçılığını da konuşturan Emre maçı penaltılara taşıyan isimdi. Maç içerisinde rakibi hep kovalayan taraf olan Palermo takımı bir türlü öne geçemeyince elenmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Fatih
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Tufan
Maçın Orta sahası:Fatih
Maçın Forveti:Emre
Maçın Centilmeni:Kadir

Son Dakika! Palermo takımının itirazı ile yapılan incelemede misafir oyuncu ihlalinden dolayı Badboys hükmen mağlup olup Palermo takımı 4. tura yükselmiştir.