Bad Boys Eksik Kalsa da Galip!

Günün 2.maçında ligin yeni takımlarından Bad Boys ile Veteranlar takımları karşı karşıya geldi. Maça Veteranlar takımı gol ile başlasa da Bad Boys takımı beraberliği sağlasa da Veteranlar takımı bir kez daha öne geçmeyi başarsa da bir türlü skoru koruyamayınca Bad Boys takımı ilk yarıyı 4-3 önde tamamladı. 2.yarıya golle başlayan Veteranlar takımı skoru eşitlemeyi başarırken Bad Boys takımının kalecisi ceza sahasının dışında topa elle müdahale edince Bad boys takımı eksik kaldı. Veteranlar takımı rakibin eksik olması ile ataklarını sıklaştıran Veteranlar bir türlü öne geçmeyi başaramazken Bad Boys takımı kontra ataktan bulduğu goller ile öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında Veteranlar farkı 1’e indirmeyi başarsa da Bad Boys takımı skoru korumayı başardı ve maçı Bad Boys takımı 6-5 skor ile kazandı. 

Kazanma Faktörleri

Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip skoru eşitlese de bir kez daha geriye düşmekten kurtulamadı. Oyun disiplininden kopmayan ekip ilk yarı 2 kez geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı eksik olmalarına rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Sercan 2.yarı takımını eksik bıraksa da oyunda kaldığı süre içerisinde yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tuttu. Savunmada uyumlu olan ekipte İsmail savunmanın bel kemiğiydi. Müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesen İsmail kalecinin kırmızı kart görmesi ile kaleye geçti ve kalede de iyi bir performans sergiledi. İleride Kadir ve Serdar takımlarını yönlendirirken Kadir oyun görüşü ile maçın kilidini açan isimlerden biriydi. Serdar ise tekniği ve hızı ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Tufan ise maçta tam bir Tufan estirdi. Performansı ile büyük beğeni toplayan Tufan attığı goller ve yaptığı asistler ile takımının umutlarını yeşillendiren kişiydi. İlk yarı 2 kez geriye düşse de 2.yarı eksik kalsalar da oyun disiplininden bir an olsun kopmayan Bad Boys takımı çok zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça gol ile başlayan Veteranlar takımı skoru koruyamayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya golle başlayan ekip rakibin eksik kalması ile rakibi baskı altına alsa da savunmada açıklar verince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Ersan kurtarışları ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşları uyum sağlayamayınca yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Ümit savunma ağırlıklı oynasa da zaman zaman ileriye çıkarak ataklara destek verirken arkasında çok fazla açık alan bıraktı. İleride yetenekli ayakları ile sonuca giden ekipte Koray takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Koray takım arkadaşlarını maç boyunca beslese de takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleri uçta görev alan Olcay golleri ile takımını taşısa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Maç içerisinde her şey aleyhlerine giden Veteranlar takımını bugün top sevmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:İsmail
Maçın Golü:Olcay
Maçın Kalecisi:Sercan
Maçın Savunması:İsmail
Maçın Orta sahası:Koray
Maçın Forveti: Tufan
Maçın Centilmeni:Ersan