Ayhan KiteSpor’a Yetti!

Günün 2.maçında Kite spor ile Bursaleno takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 2 takımda birbirlerini tartarken ilerleyen dakikalarda açılan Burselona takımı ilk yarıyı 5-1skor ile önde tamamlarken 2.yarı biraz daha direnç gösteren Kite spor farkı kapatmaya çalışsa da maçı 6-3 kazanan takım Burselona oldu
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Burselona takımı kilidi erken açmayı başardı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Burselona takımı ilk yarıyı 5-1 gibi farklı bir skor ile tamamladı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı 6-3 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Bayram kurtarışları ile takımına Bayramı yaşattı. Savunma da çok iyi olan ekip maç boyunca birbirlerinin açıklarını çok iyi kapattı. Savunmada görev alan Tolga savunmada çakılı kalan isimdi savunmayı toparlayan Tolga yaptığı kritik müdahaleler ile takımını ayakta tuttu. İleride uyumları çok iyi olan ekipte Ömer ile Zafer takımın hücumlarını yönlendiren isimlerdi. Ömer oyun görüşü ile dikkat çekerken Zafer ise attığı kritik paslar ile kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Ayhan bitiriciliği ile tam bir forvet olduğunu kanıtlarken attığı 4 gol ile takımına bayram hediyesi verdi. İlk galibiyetini alan ekip bundan sonra çok fazla galibiyet alacak bir görüntü çizdikleri maçta güzel bir oyun ile galibiyete ulaştılar.
Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde adeta gol görerek başlayan ekip oyundan düştüler. Beraberlik golünü ararken kalelerinde açıklar veren ekip 2.golü de yeyince oyundan iyice düştüler ve ilk yarıyı 5-1 geride tamamladılar. 2.yarıya çok atak başlayan ekip farkı kapatmayı başarsalar da yenilgiden kurtulamadılar. Kalede görev alan Yiğit zaman zaman iyi kurtarışlar yapsa da yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunma da çok fazla açık veren ekip Nurettinin yaptığı pas hataları nedeniyle çok zor durumda kaldılar. İleride bir türlü çoğalamayan ekip girdikleri gol pozisyonlarını da gol ile sonuçlandıramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İleride Mehmet girdiği bir çok gol pozisyonunda pozisyonları çok kötü değerlendirmesi takımını oyundan düşürdü. Zaman zaman iyi bir oyun ortaya koyan ekip rakibin etkili oyununa çözüm üretemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adam:Tolga
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Defansı:Tolga
Maçın Ortasahası:Zafer
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Golü:Zafer
Maçın Centilmeni:Mehmet