Ayaz Ticaret Play-of’lara Hazır

Günün 2.maçında Diriliş ile Ayaz ticaret karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Ayaz Ticaret Ömer’in golü ile öne geçerken art arda ataklar ile farkı açtı. İlk yarı ileride fazla etkili olamayan Diriliş takımı Yunus’un golü ile skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarı 4-1 Ayaz Ticaretin üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı oyundan düşen Diriliş takımı kalesinde bir çok gol görürken Ayaz Ticaret ise etkili oyuncuları ile sonuca giderken maçı 12-3 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip öne geçtikten sonra bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü golü bulamazken skor eşitlense de hemen goller bularak ilk yarıyı 3 fark ile önde tamamlarken 2.yarı oldukça etkili olan ekip art arda goller ile maçı koparırken maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Emre kalesinde devleşirken kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Refleksleri ile dikkat çeken Emre muazzam bir maç çıkardı. Savunmada neredeyse kusursuz bir maç çıkaran ekipte Ercan savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Ercan bir çok kritik müdahelede bulundu. İleride gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekipte Kerem takımının dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapan isim çok fazla efor sarf etti. Maçın yıldızı olan Seyit ise bitiriciliği ve ince bilekleri ile dikkat çekerken attığı 9 gol ile maçı koparan isimdi. Çok etkili olan Seyit performansı ile takımını sırtlayan kişiydi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Ayaz Ticaret zaman zaman zorlansa da maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça etkili başlamalarına rağmen kalelerinde beklemedikleri bir gol gören ekip beraberlik golünü bulsa da ilk yarının sonunda kalelerinde art arda goller gören Diriliş ilk yarıyı 4-1 geride tamamlarken 2.yarı oyundan düşen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Ahmet ilk yarı kurtarışları ile takımını ayakta tutmaya çalışırken 2.yarı oyundan düşünce kalesinde bir çok gol gördü. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Ufuk savunmada kritik müdahelelerde bulunurken topu savunmadan çıkarırken çok fazla hata yaptı. İleride bir türlü istediği atakları bulamayan ekipte Yunus takımını umutlandıran isim olurken golden sonra fazla etkili olamadı. Takımının maestrosu olan Mesut ise hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken 2.yarı kondisyonu tükenince oyundan düştü. Diriliş takımının etkili oyuncularından biri olan Sedat ise tekniği ve şık hareketleri ile dikkat çekerken ileride yalnız kaldı. Zaman zaman etkili olan Diriliş takımı genç rakibi karşısında tutunamayınca maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Ercan
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Ercan
Maçın Orta sahası:Kerem
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Mesut