Ayaz Ticaret 2.Yarı Açıldı

Günün son maçında Ayaz Ticaret ile Balat Tr takımları karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Ayaz Ticaret seri paslaşmalar ile rakip kaleye hücum ederken organize bir atak neticesinde Ömer’in şık kafa golü ile öne geçen Ayaz Ticaret tempoyu düşürürken Balat takımı ise ilk yarı bir türlü sonuca gidemedi ve ilk yarı 1-0 Ayaz Ticaret takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Balat takımı beraberlik için baskılı başlasa da savunmada açıklar verince Ayaz Ticaret bu açıkları çok iyi değerlendirdi ve art Arda goller ile maçın fişini çekti. Bu gollere karşılık vermekte zorlanan Balat takımı maçtan kopunca maçı Ayaz Ticaret 8-1 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Ayaz Ticaret ilk yarıyı zorda olsa 1-0 önde tamamlamayı başarırken 2.yarı rakibin risk aldığı dakikalarda bulduğu goller ile maçı kopararak rahat bir skor ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet mükemmel bir maç çıkarırken uzaktan gelen şutlarda ki klas kurtarışları ve top hakimiyeti ile parmak ısırttı. Savunmada çok uyumlu olan Ayaz Ticaret takımında Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Yunus müdaheleleri ile dikkat çekerken Ömer ise savunmada görev almasına rağmen ileriye çıkışları ile dikkat çekti. İleride ilk yarı sonuca gitmekte zorlanan ekipte 2.yarı oyuncuların açılması ile maç koparken Gökhan bitiriciliği ile farkı açarken maçın yıldızı olan Okan ise attığı 4 golün yanısıra takım arkadaşlarına yaptığı  asistlerle de fark yarattı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip fazla zorlanmadan maçı kazanmaya başardılar.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip kalelerinde gördükleri güzel golün şokunu üstlerinden hemen atıp oyuna ortak olsalar da ilk yarı bir türlü golü bulamazken 2.yarı da beraberlik için bastırdıkları dakikalarda kalelerinde golü gören ekip oyundan düşünce maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Ahmet ilk yarı takımını kurtarışları ile ayakta tutarken 2.yarı takım arkadaşlarının oyundan düşmesi ile onunda yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Habil savunmada rakibe çok erken girerken kolay geçildi. İleride etkili oyuncularından beklediği performansı alamayan ekipte Ahmet Hancı maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girerken bunlardan eli boş dönünce takım arkadaşlarının oyundan düşmesine neden oldu. Balat takımının tek golüne imza atan Sercan ise attığı gol dışında maçta çok pasif kaldı. Takım olarak bugün uyumlu olamayan ekip farklı mağlubiyete engel olamadı.

 

Maçın Adamı:Okan
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Golü:Okan
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Akif