Ayaz Savunma Hattıyla Güldü!

2 Kardeş takım Ayaz Ticaret ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Cska Filistin takımı olsa da ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline aldı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı.

Cska Filistin takımı maça iyi başlarken iyi pas yapıp rakip kaleye iyi gitmesine karşın skor üretmekte zorlanırken 2. yarıda savunma anlamında tamamen oyundan düşüp rakibin ataklarına dur diyemeyince sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı. Rakibin hızlı ayakları karşısında zorlanan Cska Filistin savunması uzun toplarla gol araması rakip savunmanın da hava toplarında üstünlüğüyle skor üretemediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kaleci Yasin kurtarışlarıyla farkın açılmasını engellerken savunma hattı maç boyunca çok zorlandılar, Tayfun net pozisyonlardan sonuç alamazken Oktay da orta alanda istediği topları alamadı.

Ayaz Ticaret takımı maça istediği gibi başlayamazken gol yollarında maç boyunca bir çok net pozisyondan sonuç alamasalar da 2. yarıda buldukları pozisyonları iyi değerlendirerek 4 puanı ceplerine koydular ve sahadan önemli bir galibiyetle ayrıldılar. Savunma hattı oldukça mücadeleci bir oyun sergilerken özellikle hava toplarında rakibe göz açtırmadılar, çok fazla net pozisyon vermediler. Seyit 5 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kerem de 2 gole imza attı, Ömer, İsmail Ercan üçlüsü üst düzey mücadeleleri ile sahada basmadık yer bırakmazken rakibin pas oyununu bozan oyuncular oldular.

Maçın Adamı: Ömer

Maçın Gümüş Adamı: İsmail

Maçın Kalecisi: Hamdi

Maçın Defansı: Ercan

Maçın Ortasahası: Kerem

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Tayfun

Maçın Centilmeni: Oktay