Atmosfer Medya Toparlanmaya Başladı!

Günün 4. ve son maçında Atmosfer Medya ile Kaos takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta ilk yarı 2 takımda skoru bulmanın yanında savunmaya ağırlık verirken 20.dakikada maçın kilidini açan isim Tayfun oldu ve ilk yarıyı Atmosfer Medya takımı 1-0 önde tamamladı. 2.yarıya Kaos takımı baskılı başladı. Beraberlik için bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü aradıkları golü bulamayan ekip maçın son anlarına doğru risk alınca kalelerinde golü gördü ve 2 fark ile geriye düştü. bu gole hemen karşılık vererek umutlansalar da maçın son dakikasında Tayfun açılışı yaptığı gibi kapanışı da yaparak maçın skorunu 3-1 Atmosfer Medya takımı lehine ilan etti.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip Tayfun ile ileride etkili olmaya çalışsa da Kaos takımı Tayfunu başarılı bir şekilde etkisiz hale getirse de Atmosfer Medya takımı Tayfunu oyuna sokmaya çalıştı. Bunun meyvesini 20.dakikada Tayfunun golü ile bulan ekip ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken 2.yarıya biraz daha savunmaya önem verdiler. 2.yarı kontra ataklar ile etkili olmaya çalışan ekip rakibin son dakikalarda risk alması ile farkı 2’ye çıkartmayı başardı. Farkın vermiş olduğu rahatlık ile rehavete kapılan ekip kalesinde golü görse de son dakikada bulduğu gol ile maçı 3-1 kazandı. Kalede görev alan Okan maç boyunca bir çok gol pozisyonunu şık bir şekilde kurtarırken topu oyuna çok iyi sokarak takımına hücumda yardım etti. Savunmada uyumları çok iyi olan ekip birbirinin kademelerine çok iyi girerken Kadir savunmanın bel kemiğiydi. Kritik müdahalelerde bulunan Kadir çok iyi bir maç çıkardı. İleride zaman zaman kısır kalsalar da etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Mücahit takımının ataklarını şekillendirirken ileri uçta görev alan Tayfun her zamanki gibi bitmek bilmeyen enerjisi ile takımına galibiyeti getiren isimdi. Bitiriciliği ile dikkat çeken Tayfun kusursuz bir maç çıkardı. Takım olarak uyumları iyi olan ekip zorlu geçen mücadelenin sonucunda galibiyete uzanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Maçın ilk alanlarında rakibi tartan ekip ileride oldukça zorlansa da savunması ile bunu telafi ederken 20.dakikada Tayfunu bir anlık gözden kaçırınca geriye düştüler ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı baskılı başlayan ekip genç oyuncuları ile gol pozisyonlarına girse de bir türlü aradıkları golü bulamadı. Son dakikalara doğru iyiden iyice savunmayı bırakıp toplu hücum yapan ekip savunmada açıklar verince kalelerinde 2.golü gördü. Bu gole çok iyi bir şekilde reaksiyon gösteren ekip farkı 1’e indirse de beraberlik golünü bir türlü bulamadı ve son dakikada 1 gol daha yiyerek maçı 3-1 kaybetti. Kalede görev alan Uğur 3 gol yemiş olsa da bir çok pozisyonda mükemmel kurtarışlara imza attı. Savunmada elinden geleni yapan ekip savunması ile ayakta kalırken Ali savunmanın bel kemiğiydi. Genelde savunmada yalnız kalan Ali takım arkadaşlarının hatalarını telafi etse de yenilgiye engel olamadı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Halil takımının hırs küpüydü. Maç boyunca elinden geleni yapan Halil attığı gol ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. İleri uçta görev alan Emirhan maç boyunca sayısız gol pozisyonuna girse de skora katkı yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Okan
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Okan
Maçın Defansı:Kadir
Maçın Orta sahası:Mücahit
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Yusuf