Atmosfer Medya Telafi Etti!

Gecenin son maçında Atmosfer Medya ile Özkürtün takımları karşı karşıya gelirken maça golle başlayan Atmosfer Medya takımı sahadan 6 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp kötü başladığı geceyi galibiyetle bitirdiler ve ilk maçı telafi ettiler diyebiliriz.
Kazanma Faktörleri :
Atmosfer Medya takımı aynı gün içinde çıktığı 2. maça ilk maça yakın bir kadro ile çıksa da bu maçta orta alanda oyunu daha iyi urdular ve skor üretmekte zorlanmadılar. Sertlik seviyesinin üst düzey olduğu müsabakada rakibe karşı üstünlük sağlayan tecrübeli ekip bol pozisyon buldu ve ilk maçtaki mağlubiyetin ardından acaba mı dedirtse de sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Oyuna sonradan dahil olanların da takımı ciddi katkı sağladığı maçta ilk düdükten son düdüğe kadar dinamik bir görüntü sergileyen ekip rakibe çok pozisyon vermezken maçı sadece 1 gol yiyerek tamamladı.
Kaybetme Faktörleri :
Özkürtün Gençlik Takımı maça erken yediği şok golle başlarken ne orta alanda ne hücum hattında etkili olmazken rakibin savunmasını geçmekte zorlanınca skor üretmekte ve hatta pozisyon bulmakta zorlandılar. Önceki maçlara bakışla çok tutuk bir görüntü sergileyen ekip istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamazken savunmada da dağınık bir görüntü sergileyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Aslında iyi bir kadro ile sahaya çıkmalarına rağmen rakibine diş geçiremedi ve daha önce şampiyonluğu bulunan güçlü rakibine karşı verdiği play off provasından geçer not alamadı.