Atmosfer Medya takımıyla playoff öncesi röportaj

Cesse Halısaha Ligi 2017 Kapanış Sezonu Yıldırım Konferansı Atmosfer Medya takım kaptanı Tayfun ile çok güzel bir röportaj gerçekleştirdik.Playoflarda kendilerine başarılar dileriz.

Takımınızın ismi nereden geliyor?
Takım ismi kendi çalıştığım yer olan Atmosfer Medyadan geliyor.Takımı kurarken öylesine diğer takımlara rakip çıkmazsa en azından bizim takımla maç yaparlar mantığıyla kurduk.İlk zamanlar kadro her maç değişik oluyordu.Ancak Volkan ve Mustafanın da katılmasıyla kadromuzu standarta bağladık.Takım içinde çok güzel bir aile ortamı var bu sayede de maçlara olumlu yansıyor.Herkes mücadele ediyor ve aldığımız galibiyetlerden bunun en büyük göstergesi

Ligdeki hedefiniz nedir?
Ligde dediğim gibi öylesine başlamış olsakta kadro oturunca baktık ki biz bu işi başarabiliriz dedik.Ligi de açık ara lider bitirdik.Belki diğer takımlar bizi favori görmüyor olabilir ama şampiyonluğun en büyük adayıyız buraya kadar geldik o kupayı istiyoruz.

Bu sezon unutamadığınız maç?
Bu sezon unutamadığım maç Merkezde oynadığımız Cska Filistin maçı.İnanılmaz bir mücadele olmuştu ve maç 1-1 sona ermişti o maç hala hafızalarımızda.

Ligde en beğendiğiniz takım?
En beğendiğim takım Bursa Bordospor.Oturmuş kadroları var birbirlerini iyi bilen tecrübeli oyunculardan oluşuyor.Playofta onlarla karşılaşmayı çok istiyorum.

Ligde en beğendiğiniz oyuncu?
Ligde 2 tane çok beğendiğim oyuncu var.Bitanesi Fsm 1453 golcüsü İsmail,diğeri ise Bordosporda defans oyuncusu Sinan abi.

Hakemler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hakemler elinden gelen gayreti gösteriyor.Yanlış kararlar elbette oluyor ancak art niyet olmadığını biliyorum öyle görmüşler öyle çalıyorlar diyorum.Hakemlik zor iş Allah yardımcıları olsun.

Organizasyonumuz hakkındaki fikirleriniz neler?
Konferans olayı çok iyi bence.Çünkü herkes kendine yakın bölgede oynuyor.Bazen çok iddialı takımlar olabiliyor diğer konferanslarda en azından herkes kendi konferansında şampiyon olmak isteyebiliyor.Daha sonra konferans şampiyonlarının da bursa finalinde karşılaşması da heyecanı arttırıyor.

Yeni web sitemiz hakkında düşünceleriniz neler?
Gayet başarılı.Türkiyede benzeri yok çok detaylı bir site.Takım detayları oynadığı son maçlar hangi maça hangi kadroyla çıktığını görebiliyor olunması oyuncuların bireysel istatislikleri maç haberleri gol krallığı sürekli güncel bence çok iyi.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.